Dobrý den všem,
plánujeme s přítelem svatbu v dubnu 2018, obřad téměř jistě na zámku Dobříš, hostina v penzionu Nový Rybník, a sháníme fotografa, pravděpodobně na celý den.
Pokud byste měli zájem a čas, předem děkujeme za zaslání nabídky s ukázkou fotografií na email amsvatba@email.cz. Sháníme rovněž kameramana, pokud s někým spolupracujete, prosíme případně i o společnou nabídku :)
Děkujeme :)
A&M
.
Dobrý den,
kdyby Vás zaujala moje práce, také Vám rád nabídnu své služby ;)
Více info jsem si Vám dovolil zaslat na email.
Přeji hezký zbytek dne
S pozdravem
Vráťa Jenšík
Hezký den, pravděpodobně budu mít volno, ale je třeba říct přesný termín :-). Za celý den bych si řekl 14500 Kč se vším všudy. Protože dělám i video, mohu se nabídnout i na video (vždy jen jedno z toho). Cena stejná i pro video. Více na mém webu ;-).
Dobrý den, moc ráda nafotím vaši významnou životní událost. Mé portfolio naleznete na mé FB stránce Portréty, svatby...viz níže a na mém profilu. V případě zájmu prosím se ozvěte co nejdříve, abychom projednali detaily a popřípadě se sešli osobně. Lenka Hoffmannová
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla služby fotografky Mii Mirrelli. Je z Prahy, ale jezdí po celé České republice.
Pokud Vás fotografie zaujmou, ráda zodpovím veškeré dotazy. Přeji krásný den, Lenka
Doporučení a hodnocení máme na facebookových stránkách.
Portfolio je na webu.
@adelafray
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo