Fotograf na svatbu do 5,000 Kc ted v patek 6.3 Horomerice (Pha-zapad)

Profilova fotka
Dobry den, Najde se fotograf na malou svatbu co mame last minute ted v patek 6.3 v Horomericich v 10.00h za rozumnou cenu? Tak ty 3 hodky casu cca na foceni, obrad, skupinky, fotky na zahrade (popr. Divoka Sarka 10 min. odsad). Pokud ano, poslete prosim cenovou nabidku. Popripade pokud by vedel nekdo o nekom kdo dela video ne za prestrelenou cenu.. Moc dekuji! Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslala jsem Vám SZ. :-) S pozdravem, Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
Ráda Vám svatbu vyfotím :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda bych Vaši svatbu nafotila. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Pěkný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
@lalinka01 Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií. Přeji pěkný den svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, jsem z Prahy 5, čili kousek, volno mám, za 5.000,- jsem Vám k službám. S pozdravem Veronika Tvrdá
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Gratuluji k vašemu rozhodnutí. Vámi zvolený termín mám ještě volný a velmi rád zachytím všechny neopakovatelné okamžiky vašeho velkého dne. Vše potřebné naleznete na mých stránkách popřípadě na mém fb profilu. Cena se dá případně doladit ;) Díky Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, poslala jsem vam cenovou nabidku se vsemi podrobnostmi :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?