Dobrý den,
rád přijedu, když by se Vám má práce líbila :-)
Vše co je potřeba najdete na stránkách, když by něco chybělo, napište nebo zavolejte.
S pozdravem Lukáš
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Termín mám prozatím neobsazený. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf a kameraman (2 lidé) a automat na focení s rychlým tiskem Fotobot.
Pokud vás styl zaujme, sejdeme se na předsvatební schůzce, seznámíme se, podepíšeme smlouvu a vyfotíme několik předsvatebních záběrů.
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý den. Rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
@evkaa87
Dobrý den Evko, dovolil bych si Vám taky nabídnout své služby. Budu rád, když navštívíte můj zdejší profil, popř. i webové stránky, kde naleznete vše potřebné. Přeji příjemné svatební přípravy
Dobrý večer, ano ráda vás vyfotím. Jsem z Prahy a mám ji celkem profotografovanou. Cena je od 6000 kč, Napište a domluvíme se na osobní schůzce.
Zdravím
Hezký den,
termín Vaší svatby mám volný a ráda bych byla součástí Vašeho dne.
Neváhejte mě kontaktovat v případě jakýkoliv dotazů, ceník naleznete u mě na stránce .
Hezký den, rád bych vám nabídl své služby fotografa. Na můj ceník se můžete podívat na webu.
V případě potřeby jsem schopen se domluvit na jiném typu fotografování, nejen podle přesného balíčku.
V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Mirek
Dobrý den! Váš termín mám zatím volný, a tak jsem Vám k dispozici. Mou tvorbu a nabídku s cenami najdete na mých stránkách. Přeji příjemné vybírání! Robert Zauer
Hezký den,
také si dovolím Vám nabídnout své služby, Váš termín mám zatím ještě volný. Do zprávy Vám zasílám cenovou nabídku.
S pozdravem
Vratislav Jenšík
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla naše služby, termín máme zatím volný. Ukázku fotografií naleznete v našem profilu či na webu. Jakékoliv dotazy ráda zodpovím.
Přeji Vám pěkné prožití tohoto krásného ač často hektického předsvatebního času a mnoho štěstí do nastávajícího manželství! :-)
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman