Dobrý den,
poptávám fotografa na svatbu, která se bude konat 8.6. 2019 v Kutné Hoře, jednalo by se o focení včetně příprav (obřad je od 14:30h, takže přípravy nebudou hned od brzkého rána), nejlépe, aby to byl někdo z okolí, kdo dobře zná Kutnou Horu a její okolí, hostina bude mimo KH. Prosím pouze o nabídky s cenou a ukázkou Vaši práce. Děkuji.
S pozdravem, Anna.
Dobrý den Anno, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
V Kutné Hoře jsem již opakovaně fotil. Historické centrum i okolí mám v malíku. ;)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den,
jsem rodilá Kutnohoračka, i když žijící momentálně v Praze, tak Kutnou Horu velice dobře znám. V případě zájmu určitě doporučuji mrknout na mé webové stránky, kde naleznete mé portfolio :)
S pozdravem Simona
Krásný den Aničko,
v Kuthé Hoře jsem každou chvilku, bydlím kousek :) Velmi ráda Vám svatbu vyfotím, napsala jsem Vám soukromou zprávu, budud se těšit na případné setkání s Vámi. Terka
Pěkný den,
dovolím si nabídnout i naše služby. Termín mám zatím volný. Pokud by vás a nastávajícího oslovil styl mé práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat.
Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka