Fotograf na svatbu 8.6. 2019 v Kutné Hoře

Dobrý den, poptávám fotografa na svatbu, která se bude konat 8.6. 2019 v Kutné Hoře, jednalo by se o focení včetně příprav (obřad je od 14:30h, takže přípravy nebudou hned od brzkého rána), nejlépe, aby to byl někdo z okolí, kdo dobře zná Kutnou Horu a její okolí, hostina bude mimo KH. Prosím pouze o nabídky s cenou a ukázkou Vaši práce. Děkuji. S pozdravem, Anna.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsto termín mám volný a mohu Vám být k dispozici. Cenovou nabídku jsem poslal do SZ. Hezké dny Jarda Jelínek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Rádi vyfotíme:) Více informací posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem k dispozici, portfolio najdete na webu, nabídku zasílám ve zprávě. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, ráda přijedu a svatbu nafotografuji, veškeré info najdete na mých stránkách:) Zdravím, Šárka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Anno, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :) V Kutné Hoře jsem již opakovaně fotil. Historické centrum i okolí mám v malíku. ;) S pozdravem a přáním krásných dnů Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem rodilá Kutnohoračka, i když žijící momentálně v Praze, tak Kutnou Horu velice dobře znám. V případě zájmu určitě doporučuji mrknout na mé webové stránky, kde naleznete mé portfolio :) S pozdravem Simona
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den Aničko, v Kuthé Hoře jsem každou chvilku, bydlím kousek :) Velmi ráda Vám svatbu vyfotím, napsala jsem Vám soukromou zprávu, budud se těšit na případné setkání s Vámi. Terka
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si nabídnout i naše služby. Termín mám zatím volný. Pokud by vás a nastávajícího oslovil styl mé práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat. Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem. Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?