Fotograf na svatbu, 7.9.2019, jižní Čechy

Zdravím, Poprosím o doporučení fotografa pro svatbu v termínu 7.9.2019... místo konání eko farma Chrášťany (Netolice)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Dobrý den, termín mám zatím volný. Ráda přijedu. S pozdravem Veronika
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Rádi přijedeme. Více informací posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem FF
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, moc ráda Vám Vaši svatbu vyfotím :) Napište mi a na všem se domluvíme :)
Odpovědět
@tomcats Dobrý den, i já mám tento termín volný a tak bych Vám ráda své služby nabídla. Více informací Vám zasílám do zprávy. Děkuji, přeji hezký den. S pozdravem, Nikola Jiráčková
Odpovědět
Krásný den, tento datum mám stále volný, bylo by mi ctí zachytit Vaše vzpomínky. Pokud Vás mé snímky zaujaly, neváhejte mi napsat. Přeji mnoho štěstí při výběru i do Vaší cesty.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych vám nabídla své služby. Dvě základní varianty ceny najdete na profilu, ale umím udělat i nabídku na míru přesně pro vás a vaše požadavky. Při focení se snažím maximálně zapadnout mezi hosty a být nenápadná. Nepřijdete ale ani o romantické aranžované fotky, pokud si je budete přát.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?