Dobrý den, hledáme fotografa z Opavska, který by nám nafotil náš svatební den 6.7.2019 od příprav až po první tanec. Budeme vděční za tipy na dobré fotografy i za nabídky od těch, kteří mají volný termín. Předem děkuji!
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den a vše nejlepší v novém roce,
Katka Skupieňová
Dobrý den, nabízím vysokou kvalitu, která nepřekročí 12 000 kč za 12 hodin fotografování, 300-350 ks upravených fotek na flash, tisk 30ks lesklých, nebo matných fotografií 13x18 cm + krátké video.
Mám i levnější varianty od 6 000 kč.
Jezdíme ve dvou, já a asistentka asi do 200km od Uherského Hradiště.
Fotím Nikonem D850 + špičkové objektivy.
Dobrý den, termín mám volný, tak moc ráda přijedu a svatbu Vám nafotím :-) Více informací zasílám v soukromé zprávě. Pěkný den i celý rok 2019! Gabriela
Dobrý den,
přeposlal jsem Vám svoji nabídku do zpráv.
V každém případě se snažím udělat vše, aby zákazník byl s průběhem a s výsledkem maximálně spokojen.
V případě zájmu naleznete moji práci na profilu BrandaArt a na mých stránkách.
Přeji Vám hezký večer.
S pozdravem
Roman Branda
Přeji pěkný den,
velice ráda Vaši svatbu nafotím, v tomto termínu mám volno. Pokud by jste měli zájem, mrkněte na moje webové stránky pro více informací. Není problém se na čemkoliv domluvit.
Simona
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
ak by ste mali záujem a naša tvorba sa vám páčila sme tu pre vás váš termín máme ešte voľný počas celého januára ponúkame aj novoročné zľavy na svadobné balíčky poslala som vám aj súkromnú správu
Dobrý den,
ráda Vám nafotím svatbu, pokud se Vám moje portfolio líbí, napište a můžeme se domluvit, klidně se podívejte i na webové stránky. :)
S pozdravem Marcela