Zdravím Verčo,
termín mám ještě volný a nemám to ani daleko, klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. V případě zájmu neváhejte kontaktovat.
Budu se těšit :)
Lukáš
Dobrý den,
Váš termín mám prozatím volný, do Vyškova to nemám daleko (asi hodinku a půl cesty), dojezd není problém, ostatně většinou jezdím za svatbami mnohem větší vzdálenosti :-) . Nabízím tvůrčí přístup k fotografování Vašeho svatebního dne. Novomanželské fotografie se snažím dělat přirozené a bezprostřední, pokud se fotografiím věnuje čas a fotíme třeba v podvečer, mohou tak vzniknout nezapomenutelné snímky. :-) Vždy reaguji na povahu a zájmy portrétovaných a pokud je zájem, vyrábím i netradiční rekvizity např. k tématu svatby (viz poslední foto). Pokud by Vám můj přístup vyhovoval, moc ráda přijedu.
Do zprávy Vám posílám cenovou nabídku a pár informací.
Hezký večer, Mariana Ryšavá
@verca_86 Dobrý den, já mohu doporučit dvě manželské dvojice a to @marlinphoto nebo @photo_nejedli . Třeba by Vás jejich práce oslovili. Myslím si, že jejich fotografie mluví za vše a energie, kterou při focení vynaloží je ve fotografiích vidět. S pozdravem Martin Lysek :-)
Dobrý den,
i já se přidávám do zástupu fotografů. Termín mám zatím volný a budu rád, když se podíváte na moji práci zde na profil nebo ještě lépe na web, kde najdete i ceník.
S pozdravem
Radim Hájek
Dobrý den,
také hlásíme volný termín. Jsme z Kroměříže, takže Vyškov není problém. Více informací, termíny, ceníky, aktuální fotky najdete na našem facebooku nebo webu. Pokud Vás naše práce zaujme, ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobrý den, pokud budete mít chuť, zkuste se podívat na náš profil. Popřípadě na webových stránkách si můžete svatbu nacenit přesně dle vašich představ na míru - využijte nezávazně naši svatební kalkulačku. Hezký den.
@verca_86
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
Dobry den, ja mam toto datum stale volte. Mrknete na muj web a dejte vedet, jestli se Vam prace libi. Vetsina jsou focene ve Velke Britanii, kde jsem 10 let zila.
S pranim pekneho dne
Katerina