Ahoj. Je někdo v tomto termínu k dispozici? Obřad plánujeme na hradě Hartenštejn v Bochově, svatební párty pak u našeho domečku v Těšeticích (3 km od Bochova).
Dobrý den termín máme zatím volný. Více fotografií na webových stránkách, kde jsou připraveny svatební balíčky + ceník. Pokud Vás fotografie zaujmou, ráda Vám sdělím více informací. Přeji krásný víkend s pozdravem Lenka Smrčková
@klaradaniova Dobrý den, Váš termín mám volný.
Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Krásný den,
Váš termín mám ještě volný. S radostí a láskou zachytím vzpomínky a emoce vašeho nejkrásnějšího dne! Podívejte se na mé stránky a pokud se Vám má práce zalíbí, neváhejte mě kontaktovat, moc ráda odpovím na všechny Vaše otázky.
Přeji krásný den!
@klaradaniova Dobrý den Kláro, když se budou líbit fotky, kterými dokumentuji svatby, fakt rád budu fotit...mám to kousek. Tak mrkněte a určitě se ozvěte, můžem vše probrat.
Standa Matouš
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem se svatebními rekvizitami. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou, řekneme Vám co a jak.
Podívejte se na naše svatební stránky AZ-fotosluzby.eu, je tam vše uvedeno, i ceník. Focení svatby celý den za krásných 8000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy.
S pozdravem,
Matěj Škraňka
AZ-fotoslužby
Dobrý den, milá nevěsto,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný :)
Více info Vám zasílám do sz.
Přeji hezký zbytek víkendu.
S pozdravem
Vratislav Jenšík
@klaradaniova
Dobrý den Kláro,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Krásný den Kláro,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
@klaradaniova
Dobrý den,
moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den. V uvedený termín máme zatím volno.
Podívejte se na naše stránky (v odkaze pod fotkami) a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám.
Budeme se na Vás moc těšit.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí