Dobrý den, tento termín mám zatím volný a rád Vaši svatbu nafotím. Podívejte se prosím na mé webové stránky, kde naleznete veškeré informace včetně ceníku. Dopravu do Brna si neúčtuji.
S pozdravem
Martin Hnátek
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení :-)
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti :-)
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Tomáš
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Jsme z Brna (fotíme ale v rámci celé ČR). Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, ceník, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Pěkný den,
velice rád Vám svatbu nafotím :-) Nabídku Vám zašlu do zprávy. V případě, že Vás fotky a ceník zaujme budu velice rád když mne kontaktujete. Více fotek naleznete zde na profilu a nebo na mé facebookové stránce.
Dobrý den,
velice ráda Váš svatební den nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Budu ráda, když se ozvete :)
Pěkný den,
Katka Skupieňová
@deli_289 Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den, tento termín mám ještě volný. Velmi rád za Vámi přijedu a nafotím Váš výjimečný den. Více ukázek mé práce najdete na mém profilu a webových stránkách.
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Dobrý den, věnujeme se jak FOTO tak VIDEO produkci. Po dohodě fotky do týdne, video do 2 týdnů. Možnost i expres foto malé ochutnávky do 24 hod. Pokud máte rádi pohodový přístup a možnost dořešit cenu individuálně na míru, pak určitě napište a třeba najdeme společnou cestu. Hezký den Tým AMAKA manželé Adamcovi
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Cena za celodenné fotenie je iba 8 tis Kč. Budem veľmi rád, keď si ma vyberiete. Viac info a fotiek na mojom profile.
Prajem vám pekný deň.
Tomas