Dobrý den, poptáváme s přítelem fotografa na celodenní focení (rád bych měla nafocené už přípravy). Preferujeme nestrojený, nearanžovaný styl. Prosím o vaše nabídky (ideálně rovnou s uvedením nabízené ceny). Děkuji!
Zdravím,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Dobry den,
kdyztak muzete kouknout i na moje stranky, kde naleznete vse potrebne - jak vice fotek, cenu tak si muzete precist i "recenze" a udelat si celkovy obrazek. Nic nearanzuji a fotim den tak jak je:)
Pokud byste chtela, mohu doposlat aktualnejsi svatby, ktere nejsou zatim na webu.
Hezky den
Dobrý den,
rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách.
S pozdravem a velkou gratulací
David Lidmila
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párový předsvatební focení zdarma, je u nás taky možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby.
Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách :)
@deniska4488 Dobrý den,
my moc rádi přijedeme a na aranžování nás moc neužije. :-) Ceník máme zveřejněný na stránkách.
Budeme mít radost, když se nám ozvete. :-)
Srdečně
Alice Hekrdlová
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své fotografické služby. Ceník , portfolio a informace naleznete na mém webu a nebo profilu. V případě zájmu či dotazů mne neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na případnou spolupráci :-)
Přeji krásný den, Simona
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
:-)
Hezký den,
i já se s dovolením připojím s nabídkou. Termín mám volný a moc ráda dojedu. Reportážní styl s minimálními retušemi a realistickými výslednými fotkami, toť můj styl.
V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat
Veronika
@deniska4488 Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Pěkný den,
váš termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Napíši vám i soukromou zprávičku. Prozatím se můžete klidně kouknout na web, na kterém najdete kompletní portfolio. Pokud vás má práce zaujme, tak stačí jen písnout.
Budu se těšit
Lukáš
#fotkapronevestu
@deniska4488
Dobrý den slečno Denisko,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď vás budem mocť sprevádzať vaším svadobným dňom a dokumentovať vaše jedinečné chvíle. Moje fotografické práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Cena za celodenné fotenie je 10 tis., kratšie fotenie po dohode za nižšiu cenu.
Prajem pevné nervy s prípravami svadby.
Tomáš
Krásný den! :)
Jsem svatební fotografka, momentálně žiji v Indii a svatby fotím po celém světě. Na květen a červen přijíždím fotit svatby do ČR, proto si doplňuji volné termíny.
Fotím pouze celý svatební den (příběh). Cena za celodenní focení se pohybuje okolo 15000 Kč. K dispozici mám i fotokoutek.
Kontaktujte mne, prosím, na email a určitě se domluvíme.
Budu se těšit!
Anna
@deniska4488
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
fotograf Martin Máslo