Dobry den, sháním fotografa/ku na náš svatební den 24.9.2016. Jednalo by se o celodenní focení pravděpodobně v Boršicích u buchlovic, asi 10 kam od UH. Děkuji za nabídky či tipy.
Pěkný den,
tento termín mám ještě volný. Z Kroměříže to mám kousíček. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý den,
Váš termín mám prozatím volný, jsem z Ostravy, ale na jižní Moravu jezdívám fotit pravidelně. Posílám pár fotek z jihomoravských svateb. Ceník a vše potřebné naleznete na mém webu.
Mariana Ryšavá
@barbarela85
Dobrý den, Váš termín mám taky volný. Budu rád, pokud byste si našli se snoubencem a podívali se na můj profil, kde naleznete všechny potřebné informace. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den, ráda Vám přijedu Váš velký den nafotit. Moje plné portfolio najdete na mém webu: andreanogova,photo.. Cena se samozřejmě pohybuje podle toho, na jakém rozsahu služeb bychom se domluvili. Ozvěte se mi ideálně zde ve zprávě, případně na email. Krásný večer přeji!