Hezký den, Váš termín máme volný. Veškeré informace - nabídky i kompletní portfolio naleznete u nás na webových stránkách. S přátelským pozdravem Hanka z HSphoto
Dobrý den,
rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách.
S pozdravem a velkou gratulací
David Lidmila
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Dobrý den,
jsem fotograf a rád budu součástí Vašeho dne a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
V příloze posílám ukázku mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Pro více informací mě neváhejte mě kontaktovat 😊
Dobrý den, také is dovolím přidat naši nabídku. Veškeré ukázky naší desetileté práce a ceny svatebních balíčků najdete na našem webu a facebookovém profilu. Klidné zařizování
krásný den, ráda vám svatební den nafotím, termín mám volný. Balíček 3 hodinový vychází na 5tis a 5 hodinovka na 10tis. V ceně jsou všechny nafocené fotky na DVD v max.rozlišení.