Zdravím Vás, poptávám fotografa na naší svatbu.
Místo obřadu: hrad Pecka cca od 12 hodin
Místo hostiny a večerní party: Uhlíře (Lázně Bělohrad) cca do 22 hodin
Upřednostním fotografa, který nám na svatbu zapůjčí polaroid (nebo lépe instax mini, wide) do vlastnoručně vyrobeného fotokoutku.
Cenové nabídky prosím pouze přijatelné.
Případně budu ráda i za kontakt na šikovného kameramana.
Děkuji :-)
Ahoj, když nejdřív vysvětlíte pojem "cenově přijatelné", pak můžu (ne)poslat nabídku. Za to, co ode mne dostanete, je, myslím, moje cena velmi přijatelná. Bohužel, když nevím, co jste ochotni přijmou vy, nemusíme se v očekáváních potkat. Takže by bylo fajn si stanovit hned na začátku rámec, ve kterém se pohybujete a já i ostatní kolegové budeme hned vědět, má-li smysl připravovat nabídku či ne.
Přeji prima den :-D
David
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili (i natočili) a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
@davidrypal Dobrý den, pro nás cenově přijatelné - myšleno focení do 10 tisíc (včetně zapůjčení instaxu - půjčovny je mají většinou zadarmo, jen je nutné objednat určitý počet snímků).
Pokud se vejdete, předem děkuji za Vaši nabídku.
@pajapo Děkuji, už je to jasnější. Bohužel jsem si nevšiml, že Váš termín už mám obsazený, ale dal jsem tím alespoň kolegům příležitost dozvědět se více o Vašich představách.
Přeji prima den.
David
@pajapo
Dobrý den,
moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den. V uvedený termín máme zatím volno.
Podívejte se na naše stránky (v odkaze pod fotkami) a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám.
Budeme se na Vás moc těšit.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
@pajapo
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den,
ještě se přidám se svou nabídkou, rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce zaujme, ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
P.S.: Instax mohu zařídit
Vyžadujete profesionální přístup, kvalitu, praxi a zkušenosti? V tom případě Vám rádi nabídneme naše služby! V AZ-fotosluzby.eu se zaměřujeme na profesionální focení svateb a víme, že tento den musí být zachován se vším všudy! Nabízíme několik variant balíčků, mezi nimiž si určitě vyberete takový, který Vám bude vyhovovat. Pokud ne, můžete si sama dle vlastního uvážení a finančního rozpočtu díky balíčku Individual navolit služby na míru.
Společně vykouzlíme ty nejkrásnější vzpomínky na Váš svatební den!