Fotograf na svatbu 22.9.2018 Lázně Bělohrad

Profilova fotka
Zdravím Vás, poptávám fotografa na naší svatbu. Místo obřadu: hrad Pecka cca od 12 hodin Místo hostiny a večerní party: Uhlíře (Lázně Bělohrad) cca do 22 hodin Upřednostním fotografa, který nám na svatbu zapůjčí polaroid (nebo lépe instax mini, wide) do vlastnoručně vyrobeného fotokoutku. Cenové nabídky prosím pouze přijatelné. Případně budu ráda i za kontakt na šikovného kameramana. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem Filip Fojtík
Odpovědět
Profilova fotka
@pajapo Dobrý den, prohlédněte mou práci a pokud to bude ono, rád budu na Pecce fotit. Posílám ještě zprávu s nabídkou. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš svatební termín mám volný. Pokud se Vám má práce bude líbit, ozvěte se. Hezký den Robin
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, když nejdřív vysvětlíte pojem "cenově přijatelné", pak můžu (ne)poslat nabídku. Za to, co ode mne dostanete, je, myslím, moje cena velmi přijatelná. Bohužel, když nevím, co jste ochotni přijmou vy, nemusíme se v očekáváních potkat. Takže by bylo fajn si stanovit hned na začátku rámec, ve kterém se pohybujete a já i ostatní kolegové budeme hned vědět, má-li smysl připravovat nabídku či ne. Přeji prima den :-D David
Odpovědět
Profilova fotka
@pajapo Dobrý den, rádi nafotíme Váš svatební den. Nabídku posílám do zprávy.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, rádi bychom Vaši svatbu nafotili (i natočili) a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-) Těšíme se na vaši odpověď Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, prosím posuďte sama. Posílám do interní pošty více info.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ráno, my bychom, prosím pěkně, moc chtěli na Pecku. :-) Podrobnosti jsem Vám poslala v soukromé zprávě. Srdečně Alice Hekrdlová
Odpovědět
Profilova fotka
@davidrypal Dobrý den, pro nás cenově přijatelné - myšleno focení do 10 tisíc (včetně zapůjčení instaxu - půjčovny je mají většinou zadarmo, jen je nutné objednat určitý počet snímků). Pokud se vejdete, předem děkuji za Vaši nabídku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také se přidávám. Instax není problém;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi přijedeme. Nabídku posíláme do sz. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
@pajapo Děkuji, už je to jasnější. Bohužel jsem si nevšiml, že Váš termín už mám obsazený, ale dal jsem tím alespoň kolegům příležitost dozvědět se více o Vašich představách. Přeji prima den. David
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Milá nevěsto, kdyby Vás zaujala moje práce, mám zatím ještě volno :) Vráťa Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
@pajapo Dobrý den, moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den. V uvedený termín máme zatím volno. Podívejte se na naše stránky (v odkaze pod fotkami) a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám. Budeme se na Vás moc těšit. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Profilova fotka
@pajapo Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Profilova fotka
@pajapo donrý den, bude mi potěšením zdokumentovat Váš svatební den. S pozdravem Petra Jansová Svatební fotografka
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji Všem za odpovědi. Projdu Vaše nabídky a ozvu se. Pěkný den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ještě se přidám se svou nabídkou, rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce zaujme, ozvěte se a domluvíme podrobnosti. S pozdravem, Miroslav Jungwirth P.S.: Instax mohu zařídit
Odpovědět
Profilova fotka
Vyžadujete profesionální přístup, kvalitu, praxi a zkušenosti? V tom případě Vám rádi nabídneme naše služby! V AZ-fotosluzby.eu se zaměřujeme na profesionální focení svateb a víme, že tento den musí být zachován se vším všudy! Nabízíme několik variant balíčků, mezi nimiž si určitě vyberete takový, který Vám bude vyhovovat. Pokud ne, můžete si sama dle vlastního uvážení a finančního rozpočtu díky balíčku Individual navolit služby na míru. Společně vykouzlíme ty nejkrásnější vzpomínky na Váš svatební den!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?