Dobrý den,
nabízím Vám mé fotografické služby. Tvorbu a vše podstatné naleznete u mě na webových stránkách. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.
Hezký den
Miroslav Vodička
Dobrý den,
Váš termín máme volný. Na svatby cestujeme po celé republice i do zahraničí, rádi přijedeme i za Vámi. Na našem facebooku můžete najít naši aktuální tvorbu, svatební fotobalíčky, jejich obsah a ceny. Pokud by se Vám naše práce líbila, ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobrý den, pokud hledáte veselé, barevné a kreativní fotografie - neváhejte mne kontaktovat :) Více info u mě na profilu, webových stránkách, mailu či telefonu. Přeji příjemný den M.Z.
Dobrý den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Prozatím klidně mrkněte na web, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků. V případě zájmu stačí jen napsat.
Budu se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Pěkný den,
dovolím si také nabídnout své služby. Termín mám zatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího zaujal styl mé práce, ukázky najdete na stránkách pod čarou, moc rád si s vámi naplánuji nezávaznou předsvatební schůzku. Na ní vše proberem, seznámíme se a nafotíme v rámci balíčku několik předsvatebních fotografií.
Na vaší svatbu jsem schopen dodat profesionální fotobudku s rychlým tiskem, máme i výhodné balíčky foto+video (2 lidé)
Díky za váš čas, třeba se setkáme na schůzce Mikuláš Křepelka
Dobrý den, Váš termín mám v tuto chvíli zatím volný. Více fotografií naleznete na mém profilu či webu. Pro ceník mne neváhejte kontaktovat do zpráv. Přeji hezký den, Nikola