Aho, gratuluji k svatbě, Křivoklát je nádherný, nás tam čeká svatba za měsíc a máme obj. pana Šebka, je z Prahy 10, ale Křivoklát fotí hodně.Oni Vám ho nabídnou na matrice. Nám poslal fotky na kouknutí a cenu nemá špatnou, ale nám stačí pár fotek z obřadu a okolí.Za zeptání nic nedaš.Dobrou noc, K
Já myslím, že je to akorát,určitě vám ho tam nabídnou a dávají tam i spoustu letáčků s kontaktama,ale pokud chcete kvalitní fotky,tak si budete muset na celý den připlatit...
@adletka určitě není brzy, sama jsem fotografka a termíny se již plní. Mě samotnou čeká v červenci též svatba a ti nejlepší mají už obsazeno :-| ale sehnala jsem :-D takže brzy, to opravdu není :-)
@fotografkavhm odpovídala jsem vám již v jiné diskusi, vložila jsem odkaz pouze na jejich ceník a ne na celé stránky. Mají akci a nevěsta se ptala po fotografovi v této cenové hladině, takže pouze doporučuji z vlastní zkušenosti někoho, kdo se do ní vejde, což si myslím, že se může. To je jako kdybych doporučila obchod, kde mají to dané zboží, které zákazník poptává. Žádná reklama.
@svatebnifotoalba Nene, máte tady toto doporučení každou chvíli a na fotce je proklik na fb :-) takže si myslím, že by si pánové měli založit a platit profil profesionála :-) Nic víc v tom, prosím, nehledejte. Vy sama si ho platíte a my fotografové také musíme, tak by to bylo správné...