Dobrý den,
Hledáme fotografa na naši svatbu v sokolovně Roštín, dne 20.6.2020.
Prosím, pište rovnou vaše případné požadavky a cenový odhad. Nechceme žádné individuální focení, pouze focení průběhu svatby a následné oslavy.
Děkuji Šiška
Dobrý den,
termín mám volný a rád nafotím Vaši svatbu, pokud se Vám bude líbit moje ukázka.
Veškeré informace naleznete na mém webu.
S přáním hezkého dne
Jindra Pekař
Dobrý den,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
@james003 Hezký den, záleží na Vašich přáních. Celodenní focení včetně dřevěné gravírované krabičky s vytištěnými fotkami a dřevěným USB s komplet albem bez časového omezení Vás vyjde na 16 tisíc, kdežto pokud Vám stačí dvouhodinovka k zachycení toho jen nejdůležitějšího, dostanete se pohodlně pod desítku. Samozřejmě lze v případě potřeby sestavit balíček na míru, základní ovšem je, že se Vám budou líbit mé fotky. A ty najdete, stejně jako podrobnější info ke všem aktuálním foto balíčkům, právě na webu :)
Tedy pokud se Vám moje práce líbí, neváhejte mě kontaktovat soukromou zprávou, mailem nebo telefonicky a můžeme podrobnosti včetně finální ceny probrat na předsvatební schůzce.
@james003
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
@james003
Dobrý den pane Šiška,
moc Vám i Vaší nastávající gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý den a gratuluju!
moc rád budu fotit Vaši svatbu.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Zároveň jsem si dovolil poslat Vám konkrétnější nabídku do interní pošty.
Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš