Dobrý den, hledáme fotografa, který by zachytil náš svatební den dne 2.8.2019, a to u Žermanické přehrady v penzionu Maják v Soběšovicích. Nabídněte, děkuji :).
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
Dobrý večer,
Váš termín mám volný. V případě zájmu se můžete podívat na mé portfolio na stránkách. Svoji nabídku jsem Vám zaslal do soukromé zprávy.
V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.
Přeji hezký večer
Roman Branda
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
@onderter Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Zdravím,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Dobrý den,
Váš svatební termín mám ještě volný. Pokud by se Vám má práce líbila a oslovila Vís, rád Vám budu k dispozici.
Děkuji a přeji hezký den
S pozdravem
Robin
Dobrý den a gratuluju!
moc rád budu fotit Vaši svatbu.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš
@onderter
Dobrý den, Váš termín mám prozatím volný a rád nafotím Vaší svatbu. V Penzionu Maják jsem již několikrát fotil a mám zkušenosti s tmavým prostředím, kde by probíhala svatební hostina. Všechny informace vč. ukázek mé práce naleznete na mých stránkách , popř. zdejším profilu. Přeji příjemné svatební přípravy a šťastnou ruku při volbě fotografa. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den,
ráda bych se připojila a nabídla Vám své fotografické služby. Ve Vámi psaném termínu mám ještě zatím volno.
V případě zájmu ceník i portfolio naleznete na mých webovkách nebo zde na profilu.
S pozdravem
Simona