Budeme se brát 2.8.2014 cca ve 14 hodin. Jsme z Plzně, svatba se bude konat v malém kostelíčku v Dolanech u Hlinců, oslava bude probíhat venku na louce. Chtěli bychom hezké fotografie minimálně z obřadu a aranžované - máme k dispozici kostelíček, u něj je pole, řeka Berounka apod. Prosím o tipy na šikovného, cenově přijatelného fotografa. Jsme kreativní pár, proto se nebráníme ani amatérským fotografům, dle našich zkušeností jsou šikovní amatéři kolikrát zajímavější než profíci :) Děkujeme za tipy a případné nabídky :) Háňa a Libor
Dobrý den,
rád bych Vám nabídl své služby. Navštivte prosím zde můj profil, případně webové stránky (odkaz uveden níže), kde naleznete i ceník. Dojíždím po celé ČR. Pokud by Vás mé fotografie zaujaly, na ceně dopravy bychom se jistě nějak domluvili.
Jakub Horák
@salserosa Příjemné odpoledne. Ráda bych Vám nabídla i své fotoslužby. Pokud budete mít zájem, můžete se na některé mé práce podívat na můj profil zde nebo na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se pěkně, Petra
Dobrý den,
i já bych Vám velmi rád nabídl své služby. Zhlédněte prosím moji tvorbu, kterou naleznete na mých webových stránkách a v případě, že se Vám to zalíbí mě kontaktujte.
Miroslav Vodička
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Při objednání celodenního focení (nabídky Top a Extreme z mého ceníku) do konce března Vám mohu nabídnout slevu 40%. Cestu do Plzně bych si neúčtoval. Pokud se Vám má práce bude líbit, tak se určitě domluvíme.
Pěkný večer, Martin Pokora
@salserosa
Zdravím Vás,
také se hlásím!!! Termín volný! A moc, moc, chci fotit kreativní pár ;-)
Koukněte i ke mě na portfolio a neváhejte napsat o nabídku.
Díky a jsem s pozdravem, ZeZu
Mno, fotit kreativce je fajn. Fotit pěknou babu je fajn. (Libor je určitě taky fešák...he) Dohromady je to dobrý dost. A když to vše bude na svatbě, kde břad je v malém kostelíku a oslava na louce, smlsnul bych si.
Po pečlivém zvážení všech nabídek jsme se nakonec rozhodli pro Míru Vodičku. Všem ostatním velice děkujeme a na Míru už se moc těšíme :) Mějte krásný den. Háňa a Libor