Hezký den, termín 19. 9. 2015 máme volný a do Kroměříže se dostaneme bez potíží. :-) Fotíme vždy ve dvou, v případě zájmu navíc za zvýhodněnou cenu poskytujeme kameramanské služby. Do interní zprávy zasílám konkrétní nabídku s cenou a v každém případě přeji příjemné připravy svatby! :-)
Dobrý den,
jsme přímo z Kroměříže a termín máme prozatím volný. Naši nejaktuálnější tvorbu najdete na našem facebooku a v referencích svých známých ;) Ozvěte se!
Linda a Filip
Dobrý den,
budeme rádi, pokud se podíváte i na naše internetové stránky.
Fotíme ve dvou a jako bonus můžeme nabídnout i službu vizážistky.
Hezký den
Martin Hnátek
Také nabízím své fotografické služby. V případě zájmu, budu rád, když kouknete na můj profil, stránky nebo i fb, kde najdete fotky a informace ohledně svateb.
Přeji hezký zbytek dne
Radim Hájek
@seara Dobrý den, váš termín mám stále volný a fotečky i z kroměříže najdete na mém profilu a na webu pokud se Vám má práce bude líbit, neváhejte napsat :) Lucka
Dobrý den,
sice nejsem z Kroměříže, ale není problém kamkoliv dojet. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme.
Při objednání svatby na příští rok nabízím slevu 10% a zároveň při objednání balíčku "Top", nebo "Extreme" z mého ceníku bych si neúčtoval cestovné.
Hezký den, Martin Pokora
...Dobrý den, v Kroměříži jsem měl sám svatbu a je to můj druhý domov :-) Moc rád bych si tam prožil ještě několikrát tu krásnou svatební atmosféru :-) Děkuji za Váš čas, pokud se podíváte na moji práci...Přeji, ať najdete toho pravého (fotografa:-
) JS
Dobrý den, taky mohu nabídnout své služby. Budu rád, když si najdete chvilku a mrknete na mé stránky, kde najdete jak portfólio, tak ceník ;) Jsem z Brna a do KM jezdím často.
Přeji pohodový den!
Vašek :)
@seara doporučuji Zuzku Bobovníkovou - je z Přerova takze blizko s je hrozne mila..... a kamaradka mela Lukáše Navaru a taky moc spokojena (ten je z Olomouce)
rádi bychom Vám nabídli naše fotografie tvořené s láskou pro Vás
Jsme kreativní tým fotografů, kteří dokážou Váš svatební den zachytit ve všech pestrobarevných formách nejen obrazových, ale také emočních.
Díky individuálnímu přístupu a zkušenostem jsou pro nás Vaše přání a představy prioritou. Vaše spokojenost je našim srdečním úspěchem.
V momentech, kdy naši kolegové litují toho, že se nemohou „ rozpůlit „ nám neuteče jediná vzpomínka na neskutečné autentické záběry.
Nabízíme unikátní focení, plné pohody, radosti a světla. Když chcete, aby vaše vzpomínky na fotografiích zářily. CREATIVELOVE – fotografie s láskou, fotografie s příběhem.
Děkujeme, že jste věnovali čas těmto řádkům a pokud jsme Vás naší tvorbou zaujali – neváhejte nám napsat o více informací :-)
S přáním hezkého dne Kamila&Jan
Dobrý deň, Váš termín máme zatiaľ voľný. Pracujeme vo dvojici a do Kroměříže to máme z Brna na skok :-) Portfólio nájdete aj na našom webe a FB. Zdravia Lucia a Marek
Hezký den :)
Kroměříž je naše rodné městečko :) a termín 19. 9. 2015 máme stále ještě volný. Pokud byste měla zájem, tak budeme moc rádi, když nás budete kontaktovat.
Budeme se těšit :)
Dobrý den, vidím, že je o váš termín velký zájem :-) Přidáváme se k ostatním fotografům a rádi vám poskytneme i naše služby. V případě, že ještě nejste rozhodnutí a váháte, navštivte i naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi