Dobrý den,
termín Vaší svatby máme ještě volný. Budeme moc rádi, když se mrknete na naše webové stránky, najdete na nich široký výběr svatebních balíčků, ceníky a ukázky ze svatebního fotografování. Budeme se těšit :)
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Dobrý den,
Váš termín máme volný a lokalita Praha pro nás není problém. Nabízíme několik svatebních balíčků a doplňkových služeb. Vše máme detailně popsáno na facebooku a webu, včetně cen. Fotíme ve dvou, předsvatební schůzka a smlouva je pro nás samozřejmostí.
Pokud by se Vám náš styl práce líbil - více fotek najdete na facebooku, ozvěte se ;)
Filip a Linda
Krásný den, ráda Vám nabídnu naše foto služby. Jsme dvě mladé fotografky z Mladé Boleslavi. Váš termín máme zatím volný. Neváhejte nás kontaktovat a určitě se domluvíme na osobní schůzce ;-) Budeme se těšit. :-)
Dobrý den,
mužete zvážit i mou nabídku, Váš termín mám volný a svatbu Vám rád vyfotím. Ceník najdete zde
http://janherch.cz/?page=cenik
Děkuji
S pozdravem Honza
Dobrý den,
pokud jste si ještě nevybrala svého fotografa na svatbu mohu vám nabídnout naše služby.
Termín mám zatím volný. Pokud chcete, pošlete vaší představu a já vám připravím nabídku přímo pro vás. Ukázky zatím najdete na profilu http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
nebo webových stránkách.
Přeji fajn den Lukáš Letzel
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3
K&J
Dobrý den.
Dovoluji si nabídnout své služby. Budu rád, když se na mou práci podíváte na můj profil, případně na můj web kde je k dispozici i kompletní ceník. Pokud byste měla čas, tak jsem Vám osobně k dispozici dnes a zítra na svatební veletrhu v hotelu Clarion v Praze Vysočanech.
Budu se těšit a pěkný den.
Vojtěch Pavelčík