Pěkný den,
dovolím si nabídnout Vám naše služby. Váš termín máme stále neobsazený. Pokud by Vás nabídka fotografických, případně kamerových služeb oslovila, moc rád si s Vámi a přítelem domluvím nezávaznou schůzku k probrání všech podrobností.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Krásný večer, ráda bych Vám nabídla naše fotografické služby. Jsme dvě mladé a kreativní fotografky. Svatby fotíme vždy ve dvou a na tuto svatební sezónu poskytujeme 25% slevu. Naše fotky si můžete prohlédnou zde a také na facebooku (fotoateliér atelika). Neváhejte nás kontaktovat. Budeme se na Vás moc těšit. :-)
Dobrý den, předně bych rád popřál hodně štěstí pro vstup do manželství. Jinak budu rád, když se podíváte do mojí galerie, a pak můžeme vymyslet výběr foto balíčku. Navíc ted máme ještě Valentýnské slevy. Termín mám zatím volný. Mějte prima den. Pavel
@lendulm Dobrý den. Mohu Vám také nabídnout své fotoslužby. Pokud byste měla zájem, můžete se na některé mé práce podívat na můj profil zde nebo na mých webových stránkách (viz. níže). Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se pěkně, Petra
Dobrý den, váš termín mám zatím volný. Podívejte se na mé stránky a v případě zájmu mě prosím kontaktujte. celý den fotím za 6000Kč, foto předávám na DVD, cestu ani nic jiného neplatíte...