Fotograf na svatbu 18.7.2014, Mladá Boleslav

Dobrý den, hledám fotografa na svatbu 18.7.2014. Chtěla bych fotky od přípravy nevěsty až do průběhu hostiny a nějaké pěkné fotky novomanželů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín máme zatím volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Mirka a Petr Čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si nabídnout Vám naše služby. Váš termín máme stále neobsazený. Pokud by Vás nabídka fotografických, případně kamerových služeb oslovila, moc rád si s Vámi a přítelem domluvím nezávaznou schůzku k probrání všech podrobností. Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud se Vám budu líbit, ozvěte se:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. I k nám na web se můžete podívat. Cestu do Boleslavi máme zdarma. Pěkný den. Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný večer, ráda bych Vám nabídla naše fotografické služby. Jsme dvě mladé a kreativní fotografky. Svatby fotíme vždy ve dvou a na tuto svatební sezónu poskytujeme 25% slevu. Naše fotky si můžete prohlédnou zde a také na facebooku (fotoateliér atelika). Neváhejte nás kontaktovat. Budeme se na Vás moc těšit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, uvedený termín máme v tuto chvíli volný, budeme rádi, když se podíváte na naše webové stránky :) Simča a Ondra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, předně bych rád popřál hodně štěstí pro vstup do manželství. Jinak budu rád, když se podíváte do mojí galerie, a pak můžeme vymyslet výběr foto balíčku. Navíc ted máme ještě Valentýnské slevy. Termín mám zatím volný. Mějte prima den. Pavel
Odpovědět
Já můžu jen doporučit www honzamartinec com/ Byli jsme moc spokojení! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lendulm Dobrý den. Mohu Vám také nabídnout své fotoslužby. Pokud byste měla zájem, můžete se na některé mé práce podívat na můj profil zde nebo na mých webových stránkách (viz. níže). Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se pěkně, Petra
Odpovědět
Profilova fotka
@lendulm za sebe zezu.cz, najdeš jí i tady. Fotila mi svatbu a je naprosto úžasná! ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám zatím volný. Podívejte se na mé stránky a v případě zájmu mě prosím kontaktujte. celý den fotím za 6000Kč, foto předávám na DVD, cestu ani nic jiného neplatíte...
Odpovědět
Článek se načítá
Dobrý den, všem děkuji za nabídky, fotografa již máme. Přeji spoustu krásných fotek :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?