Dobrý den, nejsem sice z Mostu ani z Chomutova, ale mám to k Vám cca hodinku autem. Pokud by Vás moje práce zaujala, určitě se ozvěte. Jan Čislinský ;-) ;-) ;-)
Dobrý den,
rád bych Vám nabídl i své služby. Budu rád, když navštívíte můj profil zde na Beremese, případně zavítáte na mé webové stránky (odkaz uveden níže), kde naleznete i orientační ceník. Dojíždím po celé ČR. Pokud by Vás mé fotografie zaujaly, na ceně dopravy bychom se jistě nějak domluvili.
Jakub Horák
Pěkný den,
budu rád, když nahlédnete i do naší prezentace. Pokud Vás zaujme styl fotografií, případně videa, rád se s Vámi sejdu na předsvatební schůzce.
Mějte se krásně Mikuláš Křepelka
Hezký den, omlouvám se, zůstala jsem přihlášená jako nevěsta/poprosila jsem admina o smazání/, tak ještě jednou :) Ráda bych Vám nabídla své služby, pokud Vás zaujmu, jsem k dispozici. :) Hezký den, Věrka
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval.
V případě objednání focení do konce března bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 40%.
Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit.
Hezký den, Martin Pokora
@jitkapetka Dobrý den, nabízím Vám své fotografické služby. Jsem z Litoměřic a Váš termín mám stále ještě volný. Budu ráda, když se podíváte na mé práce apřípadně se na mě obrátíte. :-) Petra
Dobrý den,
váš termín je aktuálně volný. Pokud máte zájem a moje práce vás oslovila mileráda zdokumentuji váš svatební den.,
s pozdravem Petra Jansová fotografka.