Dobrý den,
hledáme šikovného fotografa na naši svatbu, která se bude konat dne 16.4.2016 ve Křtinách.
Předem děkujeme za Vaše rady, tipy a případné nabídky.
Pavla a Ríša :-)
Dobrý den,
termín mám volný, pokud by se Vám moje fotky líbily, ráda přijedu. Dojezd do okolí Brna není problém. Cenovou nabídku posílám do zprávy.
Mariana Ryšavá
Pěkný večer,
termín mám volný a můžu být k dispozici. Jsem přímo z Brna, takže to mám kousíček, navíc Křtiny moc dobře znám :) klidně se koukněte na můj web, který je uvedený na kartě, najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Lukáš
LUMA PHOTO
@loveday3
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
@loveday3 Hezký den, Pavli a Ríšo x-)
Do Křtin to mám co bych kamenem hodila a zbytek došla za půl hodinky pěšky :-D Okolí znám, termín mám volný a veškeré info v profilu :-)
V případě zájmu se budu těšit, Gábi ♥
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
Dobry den, jsem z Lisne a do Krtin jezdim na vylety kazdou chvilku, mam to za kopcem :))
Mrknete na kartu a webovky a snad se vam budu libit :)
Mejte se skvele,
Petr
Dobry den, ja mam toto datum stale volne. Mrknete na muj web a dejte vedet, jestli se Vam prace libi. Vetsina jsou focene ve Velke Britanii, kde jsem 10 let zila. Cena 8tis
S pranim pekneho dne
Katerina
Dobrý den,
rád bych Vám nabídnul služby našeho fotoatelieru se sídlem v Poděbradech a působností po celé České republice s cenovou kalkulaci přímo na míru.
Nyní jako bonus 250 tištěných fotografíí zcela zdarma.
Vše podstatné na webu.
S pozdravem
M.V.