Dobrý den,
sháním šikovného fotografa na náš svatební den - 15.8. v přijatelné cenové relaci (6-10.000 Kč)
Prosím dávejte tipy,
Fotografy prosím o portfolio i s ceníkem :) uvítám fotografy, kteří se nebojí momentek :)
Plán svatebního dne: dopoledne pohoda, od 12 přípravy, ve 14 hod. odjezd na obřad, cca v 15 hod. - obřad (v místě oslavy), pak skupinové a párové foto, pak několik fotek z oslavy a první tanec. Místo obřadu a oslavy bude v kempu u Vltavy http://www.lavkaskochovice.cz/ a myslím, že se díky dané lokalitě a možnostem dá vymyslet, vyhrát a nakonec nafotit hezké fotky :)
Děkuji za vaše návrhy.
Hezký den přeji, Váš termín máme prozatím volný...veškeré informace naleznete na našich internetových stránkách. Něco z portrfolia můžete vidět zde na beremese a něco máme na stránkách. Momentek se rozhodně nebojíme :-D
Dobrý den,
termín mám volný, cena 6000Kč za celý den focení, nic dalšího neplatíte.
Mé fotografie mají příběh, to asi nemůže říct každý :-D
Naviděnou T.Šnírer
Dobrý den , termín mám zatím také volný. Budu rád, pokud navštívíte můj profil zde na beremese nebo moje webové stránky , kde naleznete také ceník . Individuální nabídku Vám posílám interní poštou. A momentek se určitě nebojím :-). Přeji hezký zbytek dne.
Pěkný den,
tento termín mám zatím neobsazený. Budu moc rád, když si prohlédnete jak portfolio, tak ceník na mých stránkách v odkazu po tímto příspěvkem.
Pokud Vás styl zaujme, rád se s Vámi a snoubenkou sejdu na nezávazné předsvatební schůzce.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobry den, take se pridavam k ostatnim s volnym terminem. Veskere informace najdete na nasich webovych strankach + nabizim i kameramanske sluzby meho kolegy :-) Marie Bartosova