Fotograf na svatbu 15.8.2014 (Pha a Vranné n.Vltavou)

Profilova fotka
Dobrý den, sháním šikovného fotografa na náš svatební den - 15.8. v přijatelné cenové relaci (6-10.000 Kč) Prosím dávejte tipy, Fotografy prosím o portfolio i s ceníkem :) uvítám fotografy, kteří se nebojí momentek :) Plán svatebního dne: dopoledne pohoda, od 12 přípravy, ve 14 hod. odjezd na obřad, cca v 15 hod. - obřad (v místě oslavy), pak skupinové a párové foto, pak několik fotek z oslavy a první tanec. Místo obřadu a oslavy bude v kempu u Vltavy http://www.lavkaskochovice.cz/ a myslím, že se díky dané lokalitě a možnostem dá vymyslet, vyhrát a nakonec nafotit hezké fotky :) Děkuji za vaše návrhy.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucahej Dobrý den, vše Vám zašlu do osobní zprávy. Mějte se moc hezky. :-) Petra
Odpovědět
Profilova fotka
@lucahej Dobrý den, termín mám volný a ještě kousek k vám. Ostatní vám posílám také do zprávy. Mějte se prima, ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem z Měchenic, tedy přes vodu. Rád vám nafotím svatbu. Budu rád, když se podíváte do mojí galerie na styl. Přeji prima den Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, potřebné informace jsem Vám odeslala do zprávy, děkujiza čas, který jí věnujete :-) Hezký den!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídku máte ve zprávě..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Poslala jsem vám zprávu interní poštou. Pěkný den. Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den přeji, Váš termín máme prozatím volný...veškeré informace naleznete na našich internetových stránkách. Něco z portrfolia můžete vidět zde na beremese a něco máme na stránkách. Momentek se rozhodně nebojíme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, cena 6000Kč za celý den focení, nic dalšího neplatíte. Mé fotografie mají příběh, to asi nemůže říct každý :-D Naviděnou T.Šnírer
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , termín mám zatím také volný. Budu rád, pokud navštívíte můj profil zde na beremese nebo moje webové stránky , kde naleznete také ceník . Individuální nabídku Vám posílám interní poštou. A momentek se určitě nebojím :-). Přeji hezký zbytek dne.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, tento termín mám zatím neobsazený. Budu moc rád, když si prohlédnete jak portfolio, tak ceník na mých stránkách v odkazu po tímto příspěvkem. Pokud Vás styl zaujme, rád se s Vámi a snoubenkou sejdu na nezávazné předsvatební schůzce. Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín máme zatím také volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také si dovoluji nabídnout své služby :) Více info u mne na webu :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky ... :) jelikoz je to patek tak termin mame jeste volny ....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, take se pridavam k ostatnim s volnym terminem. Veskere informace najdete na nasich webovych strankach + nabizim i kameramanske sluzby meho kolegy :-) Marie Bartosova
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@lucahej Dobrý den, také jsem Vám zaslala IP ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?