Shanime sikovneho fotografa/fotografku na svatbu na zamku. Mame zajem o foceni: priprava nevesty, prijezd na misto obradu, obrad, skupinova fotografie, aranzovane fotografie, svatebni hostina + krajeni dortu. cca 6h. Dekujeme Lenka a Dan
Dobrý den,
když Vás zaujme můj přístup a portfolio, rád se s Vámi setkám a pomůžu s realizací vašich představ. Stačí mi napsat soukromou zprávu a já se Vám ozvu :) Do Nového Jičína pravidelně dojíždím.
S přáním pěkného dne Martin
Dobrý den, pokud jste ještě nenašla fotografa pro Váš svatební den, tak Vám ho velmi ráda nafotím. Přikládám pár fotek a pokud se Vám budou líbit, neváhejte mě kontaktovat. Přeji krásný den, Dominika
Dobrý den, mám to k Vám kousíček, tak i já se připojím s nabídkou svatebního focení. Info naleznete na webových stránkách, ráda Vám případné otázky zodpovím telefonicky nebo emailem. Hezký den Katka
Dobrý den Lenko,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
....................................................................
web: www.originalfoto.cz
mail: info@originalfoto.cz
....................................................................
Dobrý den a gratuluju!
moc rád budu fotit Vaši svatbu.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Zároveň jsem si dovolil poslat Vám konkrétnější nabídku do interní pošty.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš