Tak podle kamarádky svědkyně je nejvyšší čas se poohlédnout po fotografovi, tak budu ráda, za každou nabídku, příspěvek a hlavně názory, koho doporučujete a koho naopak ne. Asi nejlépe fotografa z jihu.
Krasny den, termin mame zatim k dispozici. Ukazky naleznete na webovych strankach (viz odkaz dole pod prispevkem). Celodenni foceni se vsim vsudy vcetne dopravy vychazi na 9.900 (jde o mimosezoni cenu). V pripade kratsich variant jde cena samozrejme nize. Popis balicku naleznete taktez na webu. Pripadne nevahejte kdykoliv volat.
S pozdravem,
Josef.
Dobry den, jsem fotograf z Jihu Cech ale pusobim i v Praze. Muzete zvazit, zda Vas neoslovi me fotografie. Se svatbami mam bohate zkusenosti a samozrejmosti je profi technika a osobity fotograficky styl. Vasi svatbu bych Vam rad vyfotil, protoze Hluboka je uzasne misto na uzasne fotky. Samozrejmosti je setkani pred dnen D.
Dobry den, take se hlasim s volnym terminem + mohu nabidnout take kameranske sluzby meho kolegy. Veskere informace vcetne ceniku najdete na nasich webovych strankach. Marie Bartosova / svatebnifoceni
@petrovam
Volný termín má určitě Lucie Frantová. Mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti. Na to jak je kvalitní není vůbec drahá. Bere si 500kč/h a fotky dodává na CD nebo e-mailem.
Zimní svatba na Hluboké, co může být krásnějšího. V listopadu mám volno 8 a 15.11., Váš termín je volný, bude mi ctí Vaši svatbu fotografovat. Budu na Lipně, tzn. že cestovně se neúčtuje.
Zdravím Vás,
připojuji se i já. Koukněte na mé portfolio na mém webu či zde na beremese.cz. Pokud vás moje práce zaujme, neváhejte mě kontaktovat.
S pozdravem
Vratislav Jenšík