Fotograf na svatbu, 13.9.2019, Praha - východ

Dobrý den, sháním fotografa na svatbu, která bude v pátek 13.9.2019 od 11:00 v Líbeznicích. Chtěli bychom nafotit obřad + nějaké focení po obřadu ve skupinkách.. Obřad bude v kostele. Předem děkuji za nabídky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aanetina Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :) S pozdravem a přáním krásných dnů Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
@aanetina Dobrý den, moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, moc ráda Vám Vaši svatbu vyfotím :) Napište mi a na všem se můžeme domluvit :)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Přeji hezký den, volno v tento termín mám a jsem z Prahy. Ráda Vám svatbu nafotím. Mrkněte na mé webové stránky a v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat :-) S pozdravem Veronika
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem FF
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přidávám se ke kolegům s nabídkou volného termínu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, Váš termín máme volný, budeme rádi, pokud se podíváte na naše webové stránky, na kterých naleznete kompletní portfolio, ceník a také informace o nás. S přátelským pozdravem Hanka z HSphoto
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, z Líbeznic pocházím, strávila jsem zde krásných 20 let svého života. Ráda Vaší svatbu zachytím, pokud si to budete přát. A v Líbeznickém kostele jsem už svatbu fotila. Samozřejmě bez cestovného, dovoluji si Vám zaslat nabídku. Martina
Odpovědět
Profilova fotka
@aanetina Dobré ráno, moc rádi Vám obřad nafotíme, obřady v kostele jsou krásné a máme s nimi zkušenosti. Posílám Vám nabídku v soukromé zprávě. Srdečně Alice Hekrdlová
Odpovědět
Profilova fotka
@aanetina Dobrý večer, termín mám volný. Koukněte na moje webové stránky a v případě zájmu určitě se ozvěte. Budu se těšit. Hezký večer .) Cena je dohodou, ale pohybuje se kolem 10 000Kč za celý den na svatbě. Hezký večer. S pozdravem Anželika
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, minulý rok jsem tam fotila svatbu a ráda se opět vrátím. Cena i ukázky z focení je k naleznutí na mém profilu i webu. Budu se těšit na setkání Doprava zdarma
Odpovědět
Článek se načítá
Děkuji všem za nabídky, fotografa už máme ;-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?