Dobrý den,
rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách.
S pozdravem a velkou gratulací
David Lidmila
@hanapalatova
Dobrý den Hano,
vaš datum svatby mám volné. Jsem ze Zlína.
Více posílám do Vaší soukromé pošty.
Více informací najdete na webových stránkách pod tímto příspěvkem.
Patrik a Radka
Pěkný den,
váš termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Napíši vám i soukromou zprávičku. Prozatím se můžete klidně kouknout na web, na kterém najdete kompletní portfolio. Pokud vás má práce zaujme, tak stačí jen písnout.
Budu se těšit
Lukáš
#fotkapronevestu
Dobrý den,
ráda nafotím Váš svatební den. Mé portfolio je ke shlédnutí na webovkách níže. Více informací zasílám soukromou zprávou.
Příjemný den
Eva Mencnerová
@hanapalatova
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Dobrý den,
sezona 2020 je otevřená a termíny se plní.
Odkaz na mé webové stránky naleznete dole pod vloženou fotografií, budu rád za jejich shlédnutí.
Pro podrobnosti ke svatebnímu focení mne prosím kontaktujte přes www stránky nebo tady v SZ.
S pozdravem Honza Vodička
Dobrý den, termín mám volný, Valašsko nedaleko, ceny myslím rozumné a když se Vám moje práce bude líbit, tak rád přijedu a Váš svatební den nafotím. Více informací zasílám do zpráv a přeji hezký den
Dobrý den,
termín mám volný a rád nafotím Vaši svatbu, pokud se Vám bude líbit moje ukázka.
Veškeré informace naleznete na mém webu.
S přáním hezkého dne
Jindra Peka