Ahojky lidičky. Chtěla bych se zeptat zda neznáte nějakého dobrého fotografa na svatbu v Olomouckém kraji ? Konkrétně Velké losiny/ Loučná nad Desnou . Svatba bude 13.6.2020? Děkuji za případné typy.
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
@sarkabodanska Milá nevěsto, budu rád k dispozici. V případě zájmu a zaslání bližších informací, vypracuji cenovou nabídku na míru. Krásné dny Jarda Jelínek
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párový focení zdarma, je u nás taky možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby.
Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách :)
Dobrý den, Odkaz na mé webové stránky naleznete hned pod vloženou fotografií, budu rád za jejich shlédnutí.
Pro podrobnosti ke svatebnímu focení mne prosím kontaktujte přes www stránky nebo tady v SZ.
S pozdravem
Honza Vodička
Dobrý den, jsem z Olomouce, termín mám volný a pokud se Vám budou moje fotky líbit, rád přijedu a Vaši svatbu nafotím. Více informací zasílám do zpráv a přeji hezký den.
Dobrý den,
daný termín mám volný a v případě zájmu Vám svatbu velmi ráda nafotím.
Bližší informace a ceník zasílám v soukromé zprávě.
S přátelským pozdravem
Michaela
Krásný den Šárko, moc gratuluji k zasnoubení a velmi ráda vám svatbu vyfotím, pokud se vám má práce bude líbit a osloví vás. Odkazy a veškeré informace již dostanete ve zprávě, budu se těšit na případnou odpověď. Terka
Dobrý den,
rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách.
S pozdravem a velkou gratulací
David Lidmila
@sarkabodanska
Dobrý den slečno Šárko,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
@sarkabodanska Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den,
Velice rád vám svatbu nafotím, tento termín je stále volný. :-)
Na webových stránkách naleznete ukázku mé práce.
Pro více informací mě neváhejte mě kontaktovat.
Budu se těšit.
S pozdravem
Michal Janda
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Zdravím,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Pokud, jak píšete, hledáte kameramana. Mohu vám některé doporučit nebo rovnou domluvit.
Budu se na vás těšit.
Patrik