Prosím znáte fotografa, který by nám nafotil naší svatbu? Fotografka nám na poslední chvíli odpadla. Byli jsme domluvený že nafotí dopolední přípravy a bude s námi až do 18:00 za 6000 Kč. Vím, že za tuto cenu asi nikoho na poslední chvíli nenajdeme ale máme omezený rozpočet. :) Děkuji za každou radu nebo případné nabídky. Svatba se koná v Budyni nad Ohří a oslava v Čížkovicích na Litoměřicku.
Dobrý den - termín volný, v Budyni n. O. jsem už svatby fotil. Ale cenově se do daného rozpočtu fakt nevejdu, ani se mu nepřiblížím.
Kdybyste přesto toužili po jistotě fotografa, který dorazí a spolehlivě nafotí, vše si na místě obstará a vy si budete jen užívat den a neřešit nic zásadního :) , stačí se ozvat.
Odkaz na portfolio je hned pod vloženou fotografií.
S pozdravem, Honza
Hezký večer,
ani já se do zmíněného limitu nevejdu, ale při takto brzkém konci by bylo možno domluvit se na nějaké rozumné slevě. Jsem z Prahy, volno mám, ráda dojedu. Mrkněte na webovky a v případě zájmu mě kontaktujte.
S pozdravem
Veronika
@pkristyna čistě ze zvědavosti, proč Vám fotografka odřekla? Objektivní důvod nebo dostala "strach" z odpovědnosti? Za tuto cenu neznám totiž žádného profesionála, který by v podstatě celodenní svatbu nafotil.
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Můžeme se domluvit na nějaké speciální lastminute ceně, pokud se pro nás rozhodnete. :)
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš