Fotograf na svatbu, 1.6.2019, Velhartice

Dobre dopoledne, sháníme fotografa na svatbu pro cely obřad a následnou oslavu pro 1.6.2019 ve Velharticich. Diky za nabídky Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda svatbu vyfotím. Více fotografií na mých webových stránkách. Krásný den, Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. Budu se těšit. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný.Pokud vás má práce zaujme, ráda přijedu. Hezkýden Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
@kesanek Dobrý den, Velhartice jsou krásné, takže se o focení rádi hlásíme. :-) Podrobnosti Vám posílám v soukromé zprávě. Srdečně Alice Hekrdlová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v tomto termínu mám zatím volno ;-) V případě zájmu prosím, mrkněte na mé webové stránky, či zde na profil a určitě mne neváhejte kontaktovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem FF
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem k dispozici a nedaleko mám zázemí, pokud by se vám práce líbila, ozvěte se.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
@kesanek Přeji krásný den, váš termín mám volný, přikládám ceník a níže je i odkaz na web :) Zdravím, Pavla
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@kesanek Dobry den, tiez planujem svadbu vo Velharticich buduci rok, mozem sa spytat pre inspiraciu, ci ste tam mali nakonec aj hostinu a kde presne? Dakujem!
Odpovědět
Profilova fotka
:) Hezký den, termín mám zatím volný, dovolím si také nabídnout své služby. Budu ráda, když navštívíte i mé webovky. S pozdravem Veronika
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?