Dobrý den,
tento termín je aktuálně volný. Pokud se vám moje fotografie líbí ráda zdokumentuji váš svatební den. Styly kombinuji a zákazníkovi se přizpůsobím.
s pozdravem Petra Jansová - fotografka.
Dobrý den,
Váš termín svatebního dne mám také volný a proto si dovolím nabídnout své služby.
Budu rád, když navštívíte moje webové stránky, kde naleznete jak pár fotografií jako ukázku mé práce, tak i orientační ceník.
Pokud Vás má nabídka zaujme, určitě mne zkontaktujte.
Jakub Horák - VyfoťMě
Dobrý den,
termín mám volný, celý den fotím za 6000Kč. Bez dalších poplatků!
Budu moc rád když se podíváte na mé webové stránky, nebo na profil na beremese a v případě zájmu mně kontakutujete.
Hezký den Tomáš
Pěkný den,
dovolím si Vás pozvat k prohlídce našich stránek. V nabídce máme také balíčky foto+video. Pokud by Vás styl a ceník zaujaly, rád se s Vámi sejdu na předsvatební schůzce. Reaguji, protože mám samozřejmě termín volný.
Přeji Vám při výběru fotografa šťatnou ruku
mějte se moc hezky Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval.
V případě objednání focení do konce března bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 40%.
Na svých stránkách mám i jiná alba, než jen svatební, tak můžete kouknout na můj styl focení a pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit.
Hezký den, Martin Pokora