Pěkný večer,
páteční termín máme ještě volný. Do Vyškova to navíc máme kousíček. Dovolím si Vám zaslat i interní zprávičku. Prozatím se klidně podívejte na naše webovky. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a podrobný popis jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budeme se těšit :)
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Hezký den,
Váš termín mám prozatím volný. Do vyškova to mám asi hodinu a půl cesty, takže celkem kousek :o)
Ráda bych Vám nabídla tvůrčí a reportážní způsob fotografování Vaší svatby. Do zprávy Vám ještě pošlu ceník a info.
hezký večer, Mariana
Ahoj, z vlastní zkušenosti ti můžu doporučit slečnu Lucii Masaříkovou, je to přímo Vyškovačka. Svatby fotí opravdu nádherně a za relativně málo peněz. https://www.facebook.com/CvakyBlowfly... Jen teda nevím, jestli bude mít ještě volno... Ale přidávám svůj tip ;)
Dobrý den,
Váš termín máme volný, jsme z Kroměříže. Předsvatební schůzka a smlouva jsou pro nás samozřejmostí. Více z naší práce, stejně jako ceny a obsahy fotobalíčků (vždy konečnou cenu domlouváme individuálně) najdete na našem facebooku, případně webu (není tak aktuální). Pokud se Vám bude naše práce líbit, ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního fota i videa. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio.
Dobrý den, váš termín máme zatím volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Ceník vám zasíláme do vaší interní pošty.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Dobrý den,
termín mám volný. Rád Vám nafotím Váš den :)
Podívejte se na náš web. Spolupracujeme jako tým foto + video.
Pište nebo volejte, ať máte vzpomínky..