Poprosím o doporučení na fotografy, kteří nafotí celý den svatby od ranních hodin, až po večerní párty.
Samozřejmě že mě zajímá i ta cena focení. Tak prosím nevěsty o doporučení.
:
Dobrý den,
doporučit nás nemohu, ale rád bych Vás odkázal na naše internetové stránky.
V případě, že by Vás naše tvorba zaujala, tak se s Vámi rádi sejdeme na nezávazné předsvatební schůzce, kde Vám mohu ukázat zbytek naší tvorby a případně s Vámi probrat Váš velký den.
S pozdravem
Martin Hnátek | MarLin Photography
@moninkadro Za me Veronika Bilkova Photography (kontakt na FB), dilo viz moje album a FB.
Skvely pristup mlade slecny co se neboji niceho a vyjde ve vsem vstric :-)
Cena - 7 000 za cely den od priprav po party. V cene +-1000 fotek z celého dne na DVD (na těchto snímcích jsou použity základní retuše) a 100 fotek retušovaných detailně. PLUS dvě vytištěné fotografie ve velikosti A3 (30*45cm)
@moninkadro Dobrý večer, já si dovolím doporučit například Michala Szydlowského (Ostrava), Jana Vlčka (Opavsko) či manžele Vlkovi (vlkfoto.cz) - nejsou sice z Moravskoslezského kraje, ale jsou poblíž, třeba by Vás jejich tvorba mohla oslovit.
Pěkný zbytek večera. Martin Lysek
@moninkadro Krásný večer, jezdíme po celé České republice i Slovensku, proto si dovoluji zaslat konkrétní cenovou nabídku interní poštou. :-) Přeji příjemné přípravy svatby, ať se vše vydaří! :-)
@moninkadro Přesto, že žádáte o radu nevěsty, dovolím si nabídnout své služby a budu ráda, pokud se podíváte na moji práci na web. Moravskoslezský kraj je krásný a ráda bych si tam nějakou svatbu zopakovala :-)
Dobrý den, Moni,
sice nejsem nevěsta, ale pokud budete mít chuť vybírat z nabídek, tak nabízím i já své služby. Můžete mrknout na moje stránky, kde naleznete i ceník, nebo na profil zde, kam píší nevěsty recenze na mě a mou práci. Pokud Vás moje fotky zaujmou, tak mi klidně napište nezávazný mail, rád Vám pošlu odkazy na celodenní svatby a více informací. V červnu mám obsazeno zatím pouze 13., 27.
Hezký den, Vašek ;)
Dobrý den, také vám rádi nabídneme naše služby. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte.
Do vaši interní pošty zasíláme ceník našich služeb.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i své služby. Sice nejsem z Moravskoslezského kraje, ale není problém kamkoliv dojet. Při objednání focení celého dne bych si neúčtoval cestovné. Také při objednání focení svatby na příští rok nabízím slevu 10%.
Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme.
Přeji krásný den, Martin Pokora
Taktiež sa pridávame k zástupu kolegov :-) Galérie zo svadieb si môžete pozrieť na našich stránkach, aktuálne foto na FB. Fotíme vo dvojici po celej ČR.
@moninkadro :-) Dobrý den, vždy se pro svatby nabízím na celý den ( a to i u menších svateb s nízkým budgetem, kdy jsem v přívětivém prostředí a atmosféře ochoten po dohodě fotografovat i déle, než zač jsem zaplacen ), cestuji všude možně a nestojím víc než je přiměřené. Budu rád, když mne nejen vy, ale kdokoli z budoucích novomanželů, oslovíte. Mějte se hezky.
Také nabízím své fotografické služby, více fotek mám na facebooku a na webu. V případě zájmu, budu rád, když se ozvete. Jsem z Brna, ale není problém kamkoli dojet.
Přeji hezký zbytek dne
Radim
Dobrý den,
rádi bychom Vám nabídli naše fotografie tvořené s láskou pro Vás
Jsme kreativní tým fotografů, kteří dokážou Váš svatební den zachytit ve všech pestrobarevných formách nejen obrazových, ale také emočních.
Díky individuálnímu přístupu a zkušenostem jsou pro nás Vaše přání a představy prioritou. Vaše spokojenost je našim srdečním úspěchem.
V momentech, kdy naši kolegové litují toho, že se nemohou „ rozpůlit „ nám neuteče jediná vzpomínka na neskutečné autentické záběry.
Nabízíme unikátní focení, plné pohody, radosti a světla. Když chcete, aby vaše vzpomínky na fotografiích zářily. CREATIVELOVE – fotografie s láskou, fotografie s příběhem.
Děkujeme, že jste věnovali čas těmto řádkům a pokud jsme Vás naší tvorbou zaujali - neváhejte nás oslovit - cenovou nabídku zašleme :-)
S přáním hezkého dne Kamila&Jan
Dobrý den, nabízím také své služby. Více informací prostřednictvím zpráv či webu. Nabízím slevu 10 %, pokud si termín rezervujete do konce tohoto roku. Těším se na Váš kontakt a přeji hezký den. :-) Radek
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3
K&J