Zdravím Vás,
tento termín mám překvapivě ještě volný ;-) . Více o mě najdete u mě na webu, reference zde na beremese.cz. Ráda přijedu.
Pokud vás moje práce zaujme, neváhejte napsat.
Mějte se prima, ZeZu
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávu. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Lukáš
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Termín mám zatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou
Mikuláš Křepelka
Dobrý den.
Termín mám ještě volný a velice rád bych vaši svatbu nafotografoval.
Fotografuji svatbu čistě jako celodenní dokument.
Dostanete ode mne velice kvalitně vytištěné album do 2 týdnů od svatby.
Jsem vystudovaný fotograf (VŠ - Institut tvůrčí fotografie v Opavě).
Detaily, videoukázka hotového alba a referenční alba jsou k dispozici na mých webových stránkách (viz. odkaz níže pod příspěvkem).
Na případnou spolupráci se těší Tomáš Chadim
Dobrý den,
jsem ze sousedství - Valašské Meziříčí. Rád se s Vámi sejdu a domluvíme vše potřebné. Čím dříve, tím lépe, protože je to opravdu krásné datum.
Samozřejmě nejdříve mrkněte na mé portfólio, zda-li Vám styl mé tvorby vyhovuje.
Jan Dokoupil
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman