Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Moji práci a další informace najdete na stránkách (dole pod příspěvkem).
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
@jana_com_999 Dobrý den, rád bych Vám nabídl mé fotografické dovednosti. Budu rád, když se podíváte na můj profil a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat. Rád Vám odpovím na každou Vaši otázku.
S pozdravem Vojta :-)
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
@jana_com_999
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Termín mám zatím volný. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
HLEDÁTE SVATEBNÍHO FOTOGRAFA? JEZDÍM FOTIT SVATBY PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE A DO ZAHRANIČÍ. ZACHYCUJI VÁŠ SVATEBNÍ DEN VE SNÍMCÍCH TAK JAK PROBÍHÁ. ZACHYTÍM TY NEJDŮLEŽITĚJŠÍ OKAMŽIKY A VAŠE EMOCE.
Dobrý den, termín mám volný, pokud se Vám mé fotografie zalíbí, ráda Vám budu k dispozici :)
Veškeré info najdete na mých stránkách (viz níže v příspěvku).
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení ☺️
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Tomášek Foto