Hledáme nějaké(ho) příjemného fotografa(y) na srpen kousek od Moravského Krumlova. S partnerem nejsme moc zastánci nějakých úletů, máte zkušenosti s někým příjemným, kdo nefotí jen létající svatebčany? Moc děkuji za typy, cena zatím nerozhoduje. Moc děkuji
Dobrý den,
Váš termín máme volný a rádi za Vámi dojedeme.
Podívejte se prosím na naše stránky a pokud Vás tvorba zaujme, tak jsme schopni nabídnout služby dvou fotografů a vizážistky přímo na místě.
S pozdravem
Martin Hnátek | MarLin Photography
Dobrý den,
Váš termín máme pořád ještě volný. Budeme moc rádi, když se podíváte na naše webové stránky. :) Nabízíme široký výběr svatebních balíčků, ze kterých si určitě vyberete.
S pozdravem
Lukáš Machaníček
Dobrý den,
pokud se Vám má práce zalíbí, rád zodpovím vše co Vás bude zajímat...
přeji příjemný den.
Využijte možnost 50% slevy na celodenní focení v rámci mé soutěže na fb.
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den,
umím fotit i chodící svatebčany a mám to k Vám kousek :-)
Mrkněte se ke mě na profil, nebo na web či facebook. Budu moc rád, když se ozvete :-)
Dobrý den Soni,
Váš termín mám v srpnu poslední volný, proto můžu i já nabídnout své služby. Myslím, že fotím přesně tím stylem, který popisujete ;) Více info máte v interní zprávě.
Hezký den :)
Vašek
Dobrý den, váš termín máme také zatím volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Jsme z Brna. Ceník vám zasíláme do interní pošty.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi
Dobrý den,
můžu Vám doporučit pana Jana Senčáka. Fotil nám před pár lety svatbu, teď nám nafotil těhotenské fotky. Jsou taky super. Koukněte na jeho portfólio, fotky mluví za vše.
Ivan
Dobry den. Pochazim z Moravskeho Krumlova. Mozna znate moji praci nebo meho otce. Prostredi tedy velmi dobre znam. Podivejte se na muj styl na strankach,ci zdejsim profilu. Jirka Slama
Dobrý večer Soňa, termín máme voľný a od Brna to máme k vám kúsok :-) V našom portfóliu objavíte síce aj veselé výskoky, ale všetko je naozaj o dohode a nálade v ten deň. Niekto má skrátka náladu skákať a niekto preferuje pokojnejšie fotky. Pokojné pre nás neznamená nudné a napózované :-) Ak budete mať čas a chuť, mrknite na naše fotky na webe či FB. Zdravia Lucia a Marek
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3
K&J
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.
Pokud je zájem novomanželů natáčíme i video.
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek <3
Více info do zprávy :-)
K&J
Dobrý den, nabizíme jak hudební produkci tak také mámé k dispozici kvalitního fotografa s praxi.
Pokud budete mít více informací tak mě kontaktujte.
HUDBA_FOTO_DOPRAVA To vše jen unás Hezký den.