Dobrý den, sehnala bych zde svatebního fotografa na termín 31.08.2018, celá svatba se bude konat v Úvalech u Prahy. Předem děkuji za reakce a přeji všem krásný den. Klára D.
Dobrý den, Klárko, jsme z Prahy, takže kousek od vašeho místa :-). Pokud vás fotografie zaujmou, napište mi zprávu a domluvíme se. Přeji krásnou neděli, Lenka
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení :-)
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti :-)
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Tomáš
Dobry den, Klaro,
take se pridavam s volnym terminem. Kdyztak kouknete ke me na stranky pro vice informaci a pokud se Vam ma prace zalibi, urcite dejte vedet.
Hezky den;)
Dobré dopoledne,
pokud by vás naše práce zaujala, rádi přijedeme. Informace naleznete na našem webu (více fotek také na FB). Máme to za rohem, jsme z Českého Brodu. ;-)
Dobrý den, ve vašem termínu mám zatím volno a ráda vám budu k dispozici :) Mrkněte na moje stránky nebo profil tady na bereme se a dejte kdyžtak vědět ;) Mějte se krásně, Karolina
@kajula88
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den,
Úvaly mám "za domem". Nabízím dvě varianty focení: celý den/obřad a krátké focení po něm.
Ukázky i informace najdete v mém profilu. Budu se těšit na spolupráci.
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své fotografické služby.
Jsem profesionální fotografka z Prahy, s klienty mám přátelský vztah a fotografování je nejen moje práce, ale i vášeň.
Pokud by Vás zajímalo mé portfolio, mrkněte na mou webovou stránku.
Přeji krásný den a hodně štěstí ve výběru.
Simona