Dobrý večer
3.7. mám volný termín. Mrkněte ke mě do profilu či na web, kde najdete i ceník. ;-) Jsem z Prahy, neplatíte dopravu.
V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat, ZeZu.
Dobrý den,
dovolím si nabídnout své služby. Grébovka je krásná, super výběr.
Při objednání svatby do konce roku nabízím slevu 10%.
Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme.
Hezký den, Martin Pokora
Dobrý večer,
Váš termín máme stále ještě volný. Budeme moc rádi, když se podíváte na naše webové stránky, naleznete na nich naši práci. Navíc nabízíme široký výběr svatebních balíčků.
Budeme se těšit :)
@margotka27 Rád bych Vás upozornil na to, že zde mohou nabízet služby pouze registrovaní (platící) profesionálové. Předpokládám, že zítra Vaše příspěvky admin odstraní.
Dobrý den,
chtěla bych Vám nabídnout své služby.
Fotím na svatbách 7-8 hodin za cenu 7700 (230 upravených fotografií na CD).
první dvě fotografie přímo z Grébovky
obry den,
Vas termin zatim mame volny a svatby fotime predevsim v okoli Prahy a v Praze, takze misto konani je idealni. Mrknete prosim na nasi webovou stranku (predevsim do blogu, kde je hromada novych fotek) a nebo na nas facebook ;-) . Fotime take boudoir, coz je idealni darek pro partnera. Pokud Vas nase prace zaujme, urcite napiste. Budeme se tesit.
S pozdravem
--
Michal Kroupa KKFOTO
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Hezký den přeji, i my máme Váš termín momentálně volný. Budeme proto rádi, pokud zavítáte na naše webové stránky, kde naleznete veškeré potřebné informace. S pozdravem Hanka z HSphota
Dobrý den,
chtěl bych Vám nabídnout své služby, svatbu Vám rád vyfotím. Posílám fotku z Grébovky a další fotografie naleznete na mém profilu případně webu.
Děkuji
Hezký den Honza Herch