Dobrý den,
termín Vaší svatby máme ještě volný z KM to máme do Zlína kousíček. Dovolím si Vám zaslat i soukromou zprávu. Prozatím se klidně mrkněte na web. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budeme se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Dobrý den, termín mám volný.
Ceník najdete u mě na webu a reference od nevěst zde na profilu.
Pokud Vás moje práce zaujme, ozvěte se..
Přeji pěkný den, Soňa Goldová
Zkus Hödlovi z Bojkovic. Fotograf i kameraman v jednom a za rozumnou cenu. Taky je plánujeme mít na svatbu 10.10. :) http://www.fotoatelierotohodl.estrank... Po prvním setkání s nimi jsme velmi nadšeni a těšíme se na spolupráci s nima :)
Dobrý večer,
termín máme volný. Fotíme ve dvou, předsvatební schůzka a smlouva jsou pro nás samozřejmostí, jsme z Kroměříže, terén dobře známe :) Více z naší práce najdete na našem facebooku a webu (není tak aktuální). Najdete tam i naše fotobalíčky, jejich ceny a ostatní důležité informace. Pokud se Vám bude naše práce líbit, ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobrý den,
také zde přidávám svou nabídku fotografických služeb. Více na webu nebo fb. V případě zájmu mne mne neváhejte kontaktovat.
Hezké dny přeje
Radek Šviderský
@ladulik02 Dobrý den, potěší mě, pokud nahlédnete i do mého svatebního portfolia. Fotografie naleznete buď zde na beremese v mé kartně, nebo v odkazu pod tímto textem.
S pozdravem
honza
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního fota i videa. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio
Dobrý den,
termín mám volný. Rád Vám nafotím Váš den :)
Do Zlína to mám kousíček :) Podívejte se na náš web. Spolupracujeme jako tým foto + video.
Pište nebo volejte, ať máte vzpomínky..