Dobrý den, @leron,
gratuluji Vám k plánované svatbě. Shodou okolností mám 29. 6. 2019 ještě volno :)
Prosím podívejte se na můj web a když vás zaujmu, kontaktujte mě pro více informací.
S přáním pěkného dne Martin Vlček
:-)
Dobrý den,
termín mám volný a z Hodonína to není taková dálka. Cestovné mám již v ceně. Mrkněte na webovky a v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Přeji pohodové plánování
Veronika
Dobrý den, tento termín mám stále volný. :) Párové focení před svatbou během schůzky zdarma a o ceně jsem vždy nakloněna diskutovat. Mrkněte na mé portfolio a pokud by se vám fotky líbili, ozvěte se. Ráda budu součástí Vaší svatby.
Budu se těšit,
Markéta
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
Dobrý den,
ráda se stanu Vašim svatebním fotografem, pokud se Vám bude má práce líbit. S přáním krásných a poklidných svatebních příprav zasílám nabídku do zprávy.
Krásný den
@leron
Dobrý den,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí