Tak už napevno sháním šikovného fotografa na 28.8.2015 :) Bylo by dobré, kdyby to byl fotograf/ka z okolí Nymburka nebo z Prahy. Obřad bude v Poděbradech v parku. Očekávám od fotografa,že by už fotil ranní přípravy,zdobení aut,odjezd a příjezd do Poděbrad,obřad,spol.focení, focení např u pole:) ( nezalekněte se,jen kvůli vyfocení se s autem,protože oba jsme blazni do svého auta:) ), tradice před resrtaurací, krájení dortu, první tanec a pak trošku zábava. Suma sumárum,vychází to na necelých9-10h. práce. Nechci zbytečně drahého profi fotografa,stačí když cena za toto bude v rozmezí od 5.000-8.000 za fotky, úpravu v Pc a tak podobně:) rekvizity mi nevadí,ale pro mne nedůležité. Hezký den Denisa
Omlouvám se za zaslání nabídky ze svého soukromého profilu, chyba v přihlášení :-) Ještě jednou zasílám z PRO profilu, příspěvek nade mnou bude brzy smazán :-)
Pěkný den,
zkuste se prosím podívat také na mé stránky. Pokud by Vás a nastávajícího styl zaujal, rád si s vámi domluvím nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat a sepsat smlouvu. Ceny naleznete u mne na stránkách v ceníku, jsou tedy o kousek vyšší než vámi navrhovaný budget, ale třeba vás styl zaujme natolik, že si řeknete, že to nejsou vyhozené peníze :)
V nabídce máme i výhodné balíčky foto+video (2 lidé)
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
tento termín mám zatím volný. Jsem z Ostravy, ale máme v Kolíně příbuzenstvo, takže bychom vyjížděli právě z Kolína. Poděbrady znám, strávili jsme tam totiž svatební cestu :-). Nabídku Vám pošlu do zprávy.
Mariana
Dobrý den,
termín mám volný. Jsem z Prahy a veškeré bližší informace mám na webu, včetně orientačního ceníku. Pokud byste chtěla nacenit celodenní focení jinak než je v nabídce, určitě mne zkontaktujte.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den,
Váš termín mám zatím volný. Mou tvorbu najdete na webu.
Pokud budete mít zájem o mé fotografie pošlu info o svatebních balíčcích na e-mail.
Svatební focení mám již od 7000 Kč.
pavlinajachimova.cz
Pavlína
Dobrý den Deniso,
i já si dovolím nabídnout své služby. Koukněte na můj web a v případě zájmu se určitě domluvíme. Jsem z Tuklat, tak to mám kousek.
Hezký den, Martin Pokora