Fotograf na 27.9.2020, svatba v Háji ve Slezsku

Dobrý den, hledáme fotografa na naši svatbu, která se bude konat 27.9.2020 v Háji ve Slezsku, a to ve Mlýně u vodníka Slámy. Máme rádi přírodu (přítel je rybář), a proto by se nám moc líbily fotky u vody a také s koňmi, kteří jsou v areálu. Jednalo by se o cca 7 hodin (od 11h do 6 h). Prosím o nabídky včetně ceny a ukázky práce. Moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych Vám nabídl své služby, jakožto svatební fotograf. Ceny již od 3500,- Více jsem Vám zaslal do zpráv. Budu se těšit. S pozdravem Roman Branda
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky. Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech. Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách. S pozdravem a velkou gratulací David Lidmila
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech. Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách. Případně mě neváhejte kontaktovat. Budu se na vás těšit. Patrik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný a pokud se Vám bude líbit moje ukázka a cenová nabídka, včetně portfolia na webu. Ráda přijedu a nafotím Váš svatební den. Uvedené ceny jsou konečné. S pozdravem, Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
@romanaferes Dobrý den, u Vodníka slámy je to super. Více posílám do Vaší soukromé pošty. Více informací najdete na webových stránkách pod tímto příspěvkem. Patrik Schöber
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
@romanaferes Dobrý den, Píšu vám soukromou zprávu.🙂 S pozdravem Michal Janda
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný a pokud vás mé fotky zaujmou, ráda přijedu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Dobrý den, termín mám volný a pokud se Vám bude líbit moje práce, rád přijedu a Vaši svatbu nafotím. Více informací zasílám do zpráv a přeji hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, váš termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Napíši vám i soukromou zprávičku. Prozatím se můžete klidně kouknout na web, na kterém najdete kompletní portfolio. Pokud vás má práce zaujme, tak stačí jen písnout. Budu se těšit Lukáš #fotkapronevestu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Hezký den,Simona
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám volný. Více informací posílám do zprávy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Vodníka mám za kopce, tak pokud by se vám má práce líbila, můžeme se domluvit :-) Děkuji a jsem s pozdravem Michal Krusberský
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš svatební termín mám zatím volný. Třeba Vás má práce osloví. Hezký den Robin
Odpovědět
Profilova fotka
@romanaferes Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den a gratuluju! moc rád budu fotit Vaši svatbu. Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu. Zároveň jsem si dovolil poslat Vám konkrétnější nabídku do interní pošty. Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh. Zdravím a ješte jednou gratuluju. Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Gratuluji k vašemu rozhodnutí. Vámi zvolený termín mám ještě volný a velmi rád vám udělám zachytím všechny neopakovatelné okamžiky vašeho velkého dne. Vše potřebné naleznete na mých stránkách popřípadě na mém fb profilu. Díky Jakub
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?