Sháníme fotografa na celodenní svatební focení. Svatba se bude konat 25. 6. 2016 na jihu Čech, konkrétně na Lipně. Má někdo tip na fotografa - z regionu i mimo - jsme ochotni zaplatit i cestovné? Děkujeme za jakékoli tipy a doporučení.
Dobrý den přeji,
mám ještě volno a jižní Čechy mám moc ráda. U celodenního focení cestovné nemám. Případně mi napište, budu se Vám věnovat s potěšením :-)
Petra
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web, který je uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý den! Váš termín mám zatím volný a rád se za Vámi na Lipno podívám. U celodenního balíčku mám cestovné v ceně. Na mých stránkách najdete jak galerii svateb, tak informace o průběhu a nabídku. A můžeme zapojit i polaroid :). Mějte krásný advent! Robert
@zajiczech
Krásný večer! :-)
Termín Vaší svatby máme pro fotografování ještě volný a rádi Vám tak nabídneme naše služby. Jmenujeme se Renard Production (mimochodem, "renard" znamená "liška" ve francouzštině :-) ) a jsme týmem mladých lidí se vzděláním v oblasti audiovizuální tvorby.
Nabízíme celodenní fotografování od ranních příprav nevěsty a ženicha až po závěrečnou afterparty. Fotíme vždy ve dvou a jako výstup předáváme celkově 300 upravených fotografií na 3 DVD v dyzajnových balení. :-)
Konkrétní nabídku včetně ceny zasílám do zprávy a v každém případě přeji pohodové přípravy svatby.
Dobrý den,
váš termín mám také ještě volný, budu rád, když se podíváte na moji práci na webu, kde najdete i více informací.
Budu se těšit na případnou spolupráci.
jsem přímo z Českých Budějovic
S pozdravem Pavel Černý
Hezký den,
rády bychom Vám nabídly své fotografické služby. Celodenní svatbu zajišťujeme dvě fotografky, takže máte zachyceno větší množství zážitků z různých míst.
Více zasíláme do osobní zprávy.
Bára & Nela (FOTOFACE)
Dobrý den, ráda Vám i já nabídnu své služby fotografky.
U mne je samozřejmostí SMLOUVA, nabízím několik cenových balíčků (individuální domluva možná).
Budu ráda, navštívíte-li můj profil, případně web a Facebook.
Dále Vám mohu nabídnout i 5 % slevu do Pánských obleků Bandi
Přeji šťastnou volbu fotografa :)