@majdalenka1 Termín máme zatím volný, mrkněte k nám do alb, na web nebo na FB, jestli se budeme zamlouvat. Fotíme ve dvou a jezdíme po celé ČR.
Jindřich a Pavla Nejedlí
Pěkný den,
váš termín mám ještě volný. Klidně se koukněte na web, který mám uvedeny na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý den,
Váš termín mám volný, pokud Vás moje tvorba zaujme, ráda přijedu. Okolí Ostravice znám, není problém najít hezká místa na focení. Posílám cenovou nabídku do zprávy.
Mariana Ryšavá
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den,
tento termín mám zatím stále volný. V případě, že by Vás zaujaly mé fotografie, budu rád když mne kontaktujete :-)
S pozdravem
Martin Kubečka
Dobrý den,
Vaše datum máme zatím volné. Ráda bych Vám tedy nabídla naše služby.
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
Přeji příjemný den
Helena Nejtková
AP Fotostudio
Dobrý den,
termín mám volný. Rád Vám nafotím Váš den :-)
Podívejte se na náš web. Nabízíme i fotokoutek :-) Spolupracujeme jako i tým foto + video.
Pište nebo volejte, ať máte vzpomínk
Hezký den, nabízím svatební focení. Mám několik balíčku, ale např. celodenní focení i s fotokoutkem tzn. 13 hodin vychází na 9000,-. Jsem z Frenštátu, dojet není problém. Mám spoustu nápadů a foto rekvizit. Zkušenosti také. Mrkněte na můj facebook Allin Foto