Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svateb, ceniky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Budu se těšit
Lukáš
Dobrý den, Váš termín mám volný.Ukázky mojí práce včetně ceníku naleznete na mém webu.
V případě Vašeho zájmu či jakéhokoliv dotazu mne neváhejte kontaktovat! Budu se moc těšit!
S pozdravem Daniela
@jita123 Dobrý den Jíťo a Tomáši, Váš termín mám volný. Budu velmi rád, pokud si prohlédnete mé svatební portfolio na webu - odkaz je hned pod vloženou fotografií. Případně se stačí jen ozvat přes kontaktní formulář (též na webu). :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Termín mám zatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou.
Mikuláš Křepelka
Dobrý den.
Fotografuji svatbu jako dokument.
Koukněte, prosím, na mých stránkách (viz. odkaz níže) na videoukázku, jak vypadá výsledné tištěné album.
Pečlivě si jej, prosím, prohlédněte. Videoukázka Vám řekne více, než množství slov. Získáte představu o stylu, jakým fotografuji, o rozsahu alba apod. Pokud Vás album "chytne", pak jsem Váš.
Jsem vystudovaný fotograf.
Těším se na případnou spolupráci
Tomáš
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman