Hledáme fotografu na svatbu 23.5.2015 ve Vyškově pro celý svatební den, tj. od ranních příprav po večerní zábavu. Prosím o zaslání nabídek. Předem děkuji.
@akacze Hezký den, termín Vaší svatby máme volný a rádi k Vám tak dorazíme. Jezdíme ve dvou, pracujeme od rána do večera a konkrétní hodiny v tomto případě vůbec nepočítáme. :-) Máme rádi trochu legrace a snažíme se, aby focení opravdu nebyla nuda. :-)
Do interní zprávy si dovoluji zaslat konkrétní nabídku a v každém případě přeji pohodové přípravy svatby!
Hezký večer,
termín mám zatím volný. Nabízím hlavně tvůrčí a reportážní přístup. Tvůrčí v tom, že nemám "šablony" na focení ženicha a nevěsty, každý pár řeším podle toho, jaký je, jak na mě působí nebo co jim sluší. A reportážní v tom smyslu, že si všímám i maličkostí, co se dějí mimo hlavní děj. Posílám 1 foto z příprav (příprava jednohubek), a pak nějaké ty z obřadu a tak. Do SZ posílám ceník.
Dobrý den, váš termín máme také zatím volný. Podívejte se na náš web a v případě zájmu nás kontaktujte. Jsme z Brna.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Dobrý večer, Vyškov máme z Brna na skok, termín volný :-) Už len stačí aby ste pozreli na naše stránky či FB a ak sa Vám fotky zapáčia budeme potešení, keď nás kontaktujete. Zdravia Lucia a Marek
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i své služby. Nejsem sice z Vyškova, ale není problém kamkoliv dojet. Cestovné bych si neúčtoval a moc rád si udělám výlet do takového krásného kraje. Pokud Vás moje nabídka zaujme, tak se určitě domluvíme.
Hezký den, Martin Pokora
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.
Pokud je zájem novomanželů natáčíme i video.
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek <3
Více info do zprávy :-)
K&
Dobrý den, nabizíme jak hudební produkci tak také mámé k dispozici kvalitního fotografa s praxi.
Pokud budete mít více informací tak mě kontaktujte.
HUDBA_FOTO_DOPRAVA To vše jen unás Hezký den.