20. nebo 24. března 2020, Kuklov u Českých Budějovic (ZA 3 TÝDNY!!!) - Svatba na poslední chvíli v osmém měsíci těhotenství a pouze se svědky. Kuklov je nedostavěný kláštěr, okolo příroda. Foto pouze obřad a společné fotky nás dvou a svědků. Nic velkého, ale ráda bych pěkného, aby byla památka, tak do 4000 Kč. Děkuji za nabídky! Lucka Mrázů
Dobrý den,
bydlím blízko, bude mi potěšením nafotit Vaše důležité svatební okamžiky.
Termín mám volný, jsem Vám k dispozici.
Podívejte se na můj web, pro představu stylu mého focení. https://mirkaobornikova.cz/
Cena vyhovuje.
Příjemný den.
Děkuji
Mirka Oborníková
Dobrý den,
velice ráda bych Vaši svatbu nafotila. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Pěkný den,
Katka Skupieňová
@lucik_mrazik
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Dobrý den, Gratuluji k vašemu rozhodnutí. Vámi zvolený termín mám ještě volný a velmi rád zachytím všechny neopakovatelné okamžiky vašeho velkého dne.
Vše potřebné naleznete na mých stránkách popřípadě na mém fb profilu jakubkrulisphotography.
Cena se dá případně doladit ;)
Díky
Jakub