Fotograf na 20. nebo 24. března 2020, Kuklov u Českých Budějovic (ZA 3 TÝDNY!!!)

20. nebo 24. března 2020, Kuklov u Českých Budějovic (ZA 3 TÝDNY!!!) - Svatba na poslední chvíli v osmém měsíci těhotenství a pouze se svědky. Kuklov je nedostavěný kláštěr, okolo příroda. Foto pouze obřad a společné fotky nás dvou a svědků. Nic velkého, ale ráda bych pěkného, aby byla památka, tak do 4000 Kč. Děkuji za nabídky! Lucka Mrázů
Odpovědět
Profilova fotka
Moc ráda Vás vyfotím :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termíny mám volné a ráda nafotím Vaši svatbu. Veškeré informace najdete na mém webu. Ceny jsou konečné. S pozdravem, Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, bydlím blízko, bude mi potěšením nafotit Vaše důležité svatební okamžiky. Termín mám volný, jsem Vám k dispozici. Podívejte se na můj web, pro představu stylu mého focení. https://mirkaobornikova.cz/ Cena vyhovuje. Příjemný den. Děkuji Mirka Oborníková
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda bych Vaši svatbu nafotila. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Pěkný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik_mrazik Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií. Přeji pěkný den svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Odpovědět
Profilova fotka
Skúste si pozrieť aj moju prácu, ak Vás zaujme rád doplním bližšie info.
Odpovědět
Profilova fotka
dobry den poslala jsme vam cenovou nabidku i s detaily ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Gratuluji k vašemu rozhodnutí. Vámi zvolený termín mám ještě volný a velmi rád zachytím všechny neopakovatelné okamžiky vašeho velkého dne. Vše potřebné naleznete na mých stránkách popřípadě na mém fb profilu jakubkrulisphotography. Cena se dá případně doladit ;) Díky Jakub
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?