Hezký den, Váš termín mám prozatím volný. Nabízím tvůrčí a netradiční způsob fotografování Vašeho svatebního dne. Do soukromé zprávy Vám ještě pošlu ceník a info.
hezkou neděli, Mariana Ryšavá
Pěkný den,
dovolím si také nabídnout své služby. Portfolio s ceníkem naleznete v odkazu zde pod tímto příspěvkem. V nabídce máme i výhodné balíčky foto+video (2 lidé). Pokud by Vás a nastávajícího styl zaujal, těším se na setkání na předsvatební schůzce.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Sídlíme v Praze a máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního fota i videa. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio.
obrý den, rád vám nafotím váš svatební den a nyní s valentýnskou slevou 1500 Kč. Podívejte se na web na styl, kterým fotím s citem pro kompozici, důrazem na světlo a stín nebo detaily. Moje žena líčí, tak mohu nabídnout ucelený balíček s líčením. Mějte prima den. Pavel Libora, člen Asociace profesionálních fotografů ČR
Dobrý den,
termín mám volný. Rád Vám nafotím Váš den :)
Podívejte se na náš web. Nabízíme i fotokoutek :) Spolupracujeme jako tým foto + video.
Pište nebo volejte, ať máte vzpomínky..