prosím najde se zde nějaký fotograf na 19.9.2015, jednalo by se o celodenní focení včetně příprav.... za solidní cenu, cca do 10.000Kč?? Nebo nemá s některým vlastní a dobrou zkušenost a může doporučit?? děkuji
@janulinka11 Krásné odpoledne, termín máme volný a do limitu se vejdeme. :-) Jezdíme ve dvou, na přání rádi dorazíme i s fotokoutkem. :-)
Konkrétní cenovou nabídku zasílám do interní zprávy a v každém případě přeji pohodové přípravy svatby!
Dobrý den,
termíny v září máme ještě volné :) na našich webových stránkách najdete ukázky z našeho svatebního fotografování, ceníky a svatební balíčky. Budeme moc rádi, když se ně mrknete. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. :)
Budeme se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
@janulinka11 Dobrý den, jsem z Hlučína, doporučil bych Jana Vlčka z Dolního Benešova (vlcekjan.cz), treba by Vas jeho prace oslovila. S pozdravem Martin Lysek :-)
Dobrý den,
Hlučínsko znám, jak své boty :o). Posílám poslední foto právě z Hlučínska ze zahrádek, kde jsem fotila seminárku. Do cenového limitu se vejdu, ráda přijedu, pokud Vám budu vyhovovat.
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3
K&J
Dobrý den,
také přidávám svou nabídku. Více fotografií a ceník na webu. Rád s Vámi proberu možnosti fotografických služeb dle Vašich požadavků. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.
Hezké dny přeje
Radek
Dobrý večer,
budeme rádi, když se podíváte na naše portfólio tady na profilu nebo na webových stránkách.
V případě zájmu nás kontaktujte, do ceny se vlezeme :)
Pěkný večer
Kamil a Míša